Robust tablet-succes bliver nu endnu mere fleksibel

Panasonic opdaterer endnu en gang den robuste, Windows-baserede Toughpad FZ-M1, så den fortsat kan være den mest fleksible 7-tommer tablet til medarbejdere på farten.

Den opgraderede Toughpad FZ-M1 mk3 bliver tilgængelig i to modeller – en standard-model og en value-model. Standard-modellen er udstyret med en kraftfuld syvgenerations Intel® Core™ i5 processor, der har et lavt strømforbrug og dermed minimal varmegenerering. Enheden er også udstyret med en lysere 700cd/m² skærm med en antireflekterende klar beskyttelsesfilm. Value-modellens displayforbedringer er matchet med dobbelt RAM til 4GB sammen med en mere kraftfuld Intel® Celeron® Processor N4100.
Ud over fleksible konfigurationsporte har Panasonic tilføjet en række sensorindstillinger til de to modeller, der gør det muligt for mobile arbejdere i flere brancher at skræddersy produktet til deres behov, og med indbygget batteribesparende teknologi kan Toughpad FZ-M1 fungere i 8 timer på sit udskiftelige batteri med mulighed for 18 timers forlænget batteritid (MobileMark 2014).

Toughpad FZ-M1 kan udstyres med et valgfrit Intel® RealSense™ D410-kamera, der er designet til at tage og behandle 3D-billeder på farten. Kameraet gør, med præcise 3D-målinger op til 10 meter, det usynlige synligt. Det er også muligt at kombinere FZ-M1-tabletten med et termisk kamera, der nemt kan kobles op på andre applikationer og tilføje data som fx QR-koder.

Det robuste og fanløse design betyder, at den kan tabes fra en højde på 150 cm og er IP65-klassificeret, men er alligevel kompakt og let nok til at passe ned i en lomme.