Robust tablet med RealSense™-kamera tager 3D-billeder på farten

Panasonic lancerer en opdateret version af den robuste tablet-succes Toughpad FZ-M1 med nyt integreret Intel® RealSense™ 3D-kamera. Med præcise 3D-målinger op til 10 meter bliver det usynlige synligt. Den syv tommer store tablet er derfor ideel til en bred vifte af sektorer og funktioner.

Den fuldt robuste Panasonic Toughpad FZ-M1 fås nu med et integreret Intel® RealSense™ D410-kamera, der er designet til at tage og behandle 3D-billeder på farten. Den Windows-baserede tablet kan måle og behandle motiver i 3D, og med den praktiske 7-tommer skærm kan 3D-målingerne behandles på stedet og efterfølgende overføres til brug i andre applikationer.

 

Med 3D-kameraet bliver det usynlige synligt, uanset om det er en revne i en bro eller en komliceret karrosseriskade efter en ulykke. Den har en billedopløsning på 1280x720 og et anvendelsesområde fra 16 cm op til 10 meter, afhængigt af opløsning og omgivelserne, og er velegnet til udendørs brug.

 

FZ-M1-tabletten kan skræddersyes til specifikke behov og konfigureres, så kameraet kan kombineres med eksempelvis en stregkodelæser, et termisk kamera, wired LAN, rugged LAN, Seriel Port og USB 2.0.

 

Robust, vejrbestandig og holdbar indefra og ud
Panasonic Toughpad FZ-M1 bruger Windows 10 Pro-operativsystem og 6. generations Intel Core- eller Atom Core-processor.

Den kommer med 9 timers batterilevetid med yderligere 20 timers valgmulighed samt hot swap-batterier, der nemt kan udskiftes under brug. Den er vejrbestanding og med en skærm, der både er læsbar i sollys og kan betjenes ved berøring med eller uden handsker samt med en stylus.

Det robuste og blæserfri design betyder, at den kan tabes fra en højde på 180 cm og er IP65-klassificeret, men er alligevel kompakt og let nok til at passe i lommen.