Panasonic introducerer ny 5” Android™ Toughbook til medarbejdere på farten

Panasonics nye Toughbook FZ-T1 er en handy helhedsløsning, hvor udseende og funktionalitet går op i en højere enhed.

Panasonic lancerer i dag det seneste skud på stammen af deres robuste håndholdte enheder – Toughbook FZ-T1. FZ-T1, som er målrettet medarbejdere på farten med behov for en fleksibel løsning, er både alsidig, robust og stilfuld. Den robuste 5” Android-enhed er den ideelle all-rounder til mobile medarbejdere i en bred vifte af roller og brancher, herunder inden for detailhandel, restauration samt transport og logistik.

Med begavede funktioner som voice & data, en integreret stregkodescanner og et væld af kompatibelt tilbehør, kan Toughbook FZ-T1 bruges i retailbranchen til fx opfyldning af hylder, ordremodtagelser, salg og til at håndtere kødannelse. Den kan scanne stregkoder på både kort og lang afstand, hvilket gør enheden oplagt til lagerstyring. I starten af 2019 tilføjes desuden en auto-range stregkodelæser. Toughbook FZ-T1 er også ideel til medarbejdere indenfor reparation og vedligeholdelse, da den kan bruges til at navigere, lave servicebeviser, registrere dokumentation og tjekke lagerbeholdningen på reparationsdele.

“Den seneste Panasonic Toughbook håndholdte enhed er en vigtig tilføjelse til vores voksende sortiment af robuste Android-produkter. Det er en af de mest fleksible, elegante og prisvenlige håndholdte Android-enheder til kommerciel brug, der er på markedet, og vi er stolte over at være førende på produkter, som kombinerer hårdført design med fleksible funktioner,” siger Jan Kaempfer, marketingchef for Panasonic Computer Product Solutions.

Toughbook FZ-T1 lanceres i to versioner: med Wi-Fi og med Wi-Fi og 4G funktioner til voice & data. For at tilgodese behovene hos medarbejdere på farten er Toughbook FZ-T1 udstyret med Android 8.1 Oreo, Qualcomm Snapdragon quad-core CPU, 16GB Flash og 2GB RAM.

Den nye Toughbook FZ-T1 er blandt andet udstyret med:

Et robust display – Det smarte 5” display er udstyret med beskyttelsesfilm, som gør, at enheden kan bruges i regnvejr, med handsker på og med en stylus pen
Et smalt og let design – Enheden vejer under 240g
Robusthed – Enheden lever op til den militære standard 810G, er støv- og vandafvisende, kan holde til fald fra op til 1,5 meters højde og kan bruges i temperaturer fra -10 til +50C.
Stregkodescanner – Enheden har indbygget stregkodescanner med to udløserknapper, og er perfekt til både venstre- og højrehåndede medarbejdere på farten
Lang batterilevetid – FZ-T1 er designet til at operere under en hel vagt og kommer derfor med 12-timers batterilevetid samt batteriudskiftningsfunktioner
Støjminimering – Enheden er udstyret med støjnedsættende teknologi, så den kan bruges i støjfulde arbejdsmiljøer
Tilbehør – FZ-T1 kan kombineres med et væld af forskelligt tilbehør, som fx stregkodepistol, docking-løsninger, opladere, bælter, batterier, stylus pens og beskyttelsesfilm til display
Sikkerhed – Enheden er udstyret med det fleksible Panasonics COMPASS (Complete Android Security and Services) 2.0 og Google Mobile Services (GMS) – en samling af Google applikationer og APIs.

Tilgængelighed

Panasonic Toughbook FZ-T1 med Wi-Fi vil være tilgængelig fra august 2018 og versionen med 4G funktioner til voice & data kommer på markedet i september 2018. Begge versioner lanceres på tværs af det europæiske marked og har en standardgaranti på tre år.