Panasonic er virksomhedernes favorit på robuste produkter til erhvervsbrug

I en ny tilfredshedsundersøgelse fra VDC Research scorer Panasonic højest i at forstå kundernes behov, produkternes hardwareevner og teknisk support inden for robuste bærbare computere og tablets.

Den japanske hardwareproducent Panasonic er den mest foretrukne bærbar- og tablet-producent i kategorien af robust hardware, mener købere i den seneste internationale tilfredshedsundersøgelse fra VDC Research.

Her har man spurgt over 600 indkøbere i Europa og Nordamerika, og enstemmigt lyder det, at Panasonic som markedsførende er bedst til at yde teknisk support, bedst forstår kundernes behov og har den bedste hardware på området for robuste tablets og bærbare, Toughpad og Toughbook.

Sammenlignet med konkurrenter på markedet for stød-, vand- og støvsikre produkter står Panasonic som en klar vinder inden for de forskellige kategorier. Her har man udarbejdet en Net Promoter Score (NPS), der går fra 0-10, og sammenlignet de forskellige producenter.

Mest anbefalelsesværdige

I rapporten fra VDC Research opnår Panasonic topscore, når brugerne bliver spurgt om, hvorvidt de vil anbefale en given virksomhed og produkt

Læs mere i rapporten: Et spørgsmål om tillid