Ny undersøgelse: Standarderne for robuste computerenheder er forvirrende for købere

Panasonic opfordrer købere af robuste enheder til at kontrollere producenternes påstande. Der er nemlig ingen standarder i branchen for, hvornår en enhed rent faktisk kan betegnes som  robust.

Købere af robuste mobile computerenheder forvirres over begreber, termer og standarder, der beskriver, hvor robuste deres bærbare computere, tablets og håndholdte enheder er. En ny undersøgelse viser, at 85 % af erhvervskøbere af mobile computerenheder tror, at der allerede findes standarder for robusthed – og alligevel eksisterer der ingen fælles vedtagede standarder i branchen.

Undersøgelsen, som er foretaget af Opinion Matters og Panasonic blandt 250 britiske købere af mobil computerteknologi, viser, at det sprog, der anvendes af producenter omkring robust teknologi, skaber forvirring på markedet. 88% af erhvervskunderne siger, at robusthed er meget eller ret vigtigt for dem, når de overvejer nye indkøb til deres arbejdspladser.

"Købere skal passe på. Med et stigende antal producenter, der tilføjer en lang række robuste produktnavne og nye klassifikationer til deres produkter, er der stor risiko for, at kunderne kommer til at købe udstyr, der ikke passer til deres arbejdsplads, og det kan være en dyrebar fejl for virksomheden, ligesom det kan være både frustrerende og demotiverende for arbejdsstyrken. Bare fordi en mobil enhed har en IP-rating, et Military Standard-kompatibelt logo eller hævder at være modstandsdygtig overfor vand eller fald, betyder det ikke, at produktet er egnet til arbejdet i udfordrende miljøer,” siger Jan Kaempfer, General Manager for Marketing hos Panasonic Computer Product Solutions.

For at hjælpe købere med deres indkøb af robuste computerenheder har Panasonic offentliggjort deres Rugged Confusion Whitepaper, der, sammen med følgende gode råd, skal sikre, at indkøbere får købt de helt rigtige enheder til deres arbejdsstyrke.

Spørg altid din leverandør:

Om de har MIL-STD810G- og IP-certifikater til støtte for eventuelle test- eller standardkrav.
Hvordan deres produkter er konstrueret til at tilbyde en let vægt uden at gå på kompromis med robusthed og holdbarhed.
Om de militære standardtest er blevet udført på en enkelt enhed, eller om de har brugt flere enheder til at udføre tests.
Hvilke displayindstillinger deres enheder understøtter.
Om enheden har høj batterikapacitet og udskifteligt design for at forbedre TCO og ROI.
Hvilke porte og grænseflader, der er inkluderet i hovedenheden uden adapter-løsninger.
Hvordan de understøtter problemfri dataoverførsel og de nyeste forbindelsesstandarder.
Hvordan de optimerer strømstyring på deres enheder.

Læs mere her