Presse

10/09/2019

TOUGHBOOK 55 tager semi-robuste computere til nye højder hvad angår fleksibilitet, produktivitet og bæredygtighed

Panasonic har sat en helt ny standard for semi-robuste computere med lanceringen af TOUGHBOOK 55. Den semi-solide notebook kommer i et smalt og let design, men er supersolid og fuld af kræfter og muligheder.

15/05/2019

Stefan Lindau, 51, er ny country manager i Norden for Panasonic Mobile Solutions Business Division Europa (MSBDEU) .

Stefan Lindaus primære fokus vil være at vækste forretningen, så flere virksomheder vil få glæde af Panasonics robuste TOUGHBOOK-enheder, der tilbyder markedets laveste ´Total Cost of Ownership’.

13/03/2019

Panasonic, Europas førende producent af robuste og hårdføre computer-enheder, har i dag annonceret den næste generation af Panasonic COMPASS, den markedsførende suite af enterprise management-værktøjer til Panasonic TOUGHBOOK tablets og håndholdte enheder med Android operativsystemet.

 

Den seneste tilføjelse til ”Complete Android Services and Security” (COMPASS) inkluderer et nyt værktøj til hurtig tilpasning af enheder, forbedret sikkerhedsopdateringer i op til 10 år efter enhedsudsendelse og en ny portal til godkendelse af apps til Panasonic Android-enheder.

 

21/02/2019

Takket være de robuste og hårdføre Panasonic TOUGHBOOK FZ-G1 tablets kan brændvæsnet i den norske by Sandefjord mere effektivt udføre deres livsvigtige arbejde. Blandt andet betyder GPS-opdaterede trafikinformationer, at andre beredskabstjenester kan forberede sig på, hvad de møder ved ulykkesstedet.

Pages