• About Computer Product Solutions

Om Panasonic Computer Product Solutions

 

Om vores virksomhed

 

Panasonic Computer Product Solutions, som er en afdeling i Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU), kombinerer deres brancheførende serie af robuste Toughbook-mobil-pc’er og -tablets med fleksible, pålidelige og brugervenlige EPOS-løsninger.

Alle robuste, mobile Toughbook-computere og -tabletenheder – samt de nye Toughpad-tabletenheder – giver adgang til applikationer og data i de mest krævende mobile miljøer. De tilvejebringer løsninger, der ændrer menneskers arbejdsliv og driftseffektivitet.
 
Kun særligt udvalgte komponenter – der udvælges, afprøves og ofte udvikles af Panasonic – anvendes til fremstilling af en Toughbook eller Toughpad. Det betyder, at hver enhed er udviklet og bygget til at modstå næsten alle de forhindringer, der kan afskære en arbejder fra at bruge en mobil computer: stød, fugt, temperatur, dårlig trådløs modtagelse, batterilevetid, ergonomi og endda skærmsynlighed i klar solskin. 
 
Computer Product Solutions skærper produktiviteten for mobile arbejdere via sit udvalg af  robuste notebooks i Toughbook-serien, Toughpad-erhvervstablets og elektroniske salgsstedssystemer (EPOS). Panasonic Toughbook er markedsførende i Europa med en omsætningsandel af salget på 66,4 % for robuste notebooks og Panasonic Toughpad med en omsætningsandel af salget på 50,4 % for robuste erhvervstablets i 2013 (VDC Research, marts 2014).
 
Toughbook-sortimentet af mobile pc'er og tabletenheder er inddelt i bestemte kategorier i henhold til robusthed, og de er hver især udviklet i forhold til særlige brancheanvendelser.
 

Helrobust

Mobile Toughbook- og Toughpad-pc'er og -tabletenheder er de ultimative løsninger, hvad angår holdbarhed og pålidelighed. I kraft af deres overensstemmelse med MIL-STD 810G og IP65 kan de anvendes i de mest krævende udendørsmiljøer og modstå udfordringer som ekstreme temperaturer, vibrationer, vand, støv, stød, tab og slag.
 
Hver helrobuste Toughbook og Toughpad gennemgår ekstremt strenge testprocedurer i såvel vores egne specielle faciliteter som i uafhængige testlaboratorier hos tredjeparter for at sikre, at vores enheder er robuste indvendigt såvel som udvendigt.
 
I hele produktionsprocessen sikrer japansk teknik og overensstemmelse med de strengeste, nyeste kvalitetsprogrammer, at produktionsstandarderne opretholdes, og at vores produktsortiment udvikles løbende.
 
Naturligvis er en af de største udfordringer for mobile arbejdere at integrere de produktive enheder i de mobile køretøjer. Derfor understøttes vores helrobuste Toughbook- og Toughpad-sortiment af specielle køretøjsmonteringer, der sikrer den samme kvalitet, pålidelighed og holdbarhed, som kendetegner de mobile pc'er og tabletenheder, de understøtter. Ved brug af førende design- og produktionsteknologi og fremragende teknologiske løsninger er hver enkelt docking-løsning fuldstændigt egnet til alle slags formål. 
 

Semirobust

Den perfekte balance mellem holdbarhed og ydelse. De semirobuste enheder er modstandsdygtige over for stød og vand og kan klare fald fra højder på op til 76 cm*. Dermed er de egnet til mobile brugere, som arbejder med missionskritiske applikationer og tænker på de samlede ejeromkostninger.
 
Vores semirobuste enheder har den fordel, at de anvender meget af den samme teknologi, som findes i vores helrobuste modeller, samtidigt med at de har et letvægtigt design og uovertrufne tilslutningsmuligheder for vores robuste forretningssortiment.
 

Robust til forretningsbrug

Vores robuste forretningsmodeller er udviklet til at yde beskyttelse af nøglekomponenter, som f.eks. skærm, harddisk og tastatur (de komponenter, der ofte beskadiges i traditionelle notebooks). De giver fagfolk mulighed for at være aktive, når de er på farten – uden de almindelige bekymringer om beskadigelse eller svigt i deres mobile pc eller tabletenhed. 
 
Værdien i disse enheder ligger i deres evne til at kombinere robusthed med et letvægtigt design. På trods af deres lave vægt ned til 1.690 g kan robuste, mobile Toughbook-pc'er til forretningsbrug modstå fald fra 76 cm og en vibrationstest på 100 kgf – og desuden er de stænktætte*.
 
* De stødbestandige, trykbestandige og stænktætte funktioner er ikke en garanti mod beskadigelse eller fejlfunktion.
 
Klik på knappen til venstre for at få flere oplysninger om specielle funktioner i vores mobile pc'er og tabletenheder.