• Skal du vælge en forbrugerenhed eller noget lidt mere robust?

Ønsker du et forbrugerapparat, eller har du brug for noget mere robust?

Det kan være fristende at overveje forbrugerapparater. Vi er alle vant til dem i vores dagligdag.

Men tænk på det på denne måde. Når du ser dig omkring i dit pakhus eller produktionsanlæg, hvad ser du? Beskyttelseshjelme, fluorescerende beklædning, beskyttende arbejdstøj, hårdført fodtøj – absolut ikke den daglige beklædning du ser på gaden hver dag. Og det samme bør gælde dine computere.

Forbrugerapparater er ikke designet til udfordrende arbejdsmiljøer. De har ikke holdbarheden, tilslutningsmulighederne, de vejrbestandige egenskaber eller den konfigurationsfleksibilitet, som din virksomhed har brug for. Så du opdager rimeligt hurtigt, at din første IKT-udbetaling er værdiløs..

Gennemprøvet. Testet. Driftssikkert.

Enheder som Panasonic Toughpad-tablets er dog anderledes. Årsagen? Her er et par grunde…

Robust fra inderst til yderst

Vores enheder leverer en utrolig holdbarhed til dine krævende produktionsmiljøer, idet de kan modstå fald fra 180 centimeters højde og fra 26 vinkler, er vand-, nedsænknings- og støvbeskyttet, er vibrationstestet for at sikre stabil drift i uaffjedrede køretøjer og i stand til at modstå ekstreme temperaturer. Pålidelig teknologi betyder også færre hardwarefejl og mindre ikke-planlagt nedetid.

Rugged from the inside out
Work without limits
Arbejd uden begrænsninger

Med hærdede, antikrefleksbehandlede, handskeaktiverede berøringsskærme er vores IP-klassificerede enheder nemme at bruge på tværs af samlebåndet. Indendørs såvel som udendørs. I al slags vejr. Uanset tidspunktet.

Adskillige arbejdshold, adskillige medarbejdere

Med udvidet batterilevetid, smartcard-læsere og fingeraftryksscannere kan vores enheder nemt håndtere flere arbejdshold og medarbejdere om dagen.

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Dedikeret tilbehørsserie

Fra stregkodescannere og RFID-aflæsere til software der forbedrer sikkerhed og tilslutning - alt tilbehør er testet og certificeret af Panasonic til Toughbook- og Toughpad-standarder, hvilket garanterer fuld kompatibilitet.

Ergonomisk mobilitet

Vores fuldt ud robuste og fleksible ergonomisk designede og strengt testede dockingstationer og ophæng til køretøjer leverer et komplet system, der overholder alle sikkerhedskrav, og som let overføres mellem gaffeltrucks.

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
Nyeste systemer og teknologi

Vælg mellem de nyeste Windows®- eller Android™-operativsystemer og de seneste Intel®-processorer.

Optimeret tilslutningsevne

Hvor andre enheder fejler, holder Toughbook og Toughpad forbindelsen. Vores modeller tilbyder kombinationer af LAN, trådløs LAN, Bluetooth, WWAN (3G/4G) og GPS, og vores dockingstationer til køretøjer tilbyder dobbelt antennegennemgang (ekstraudstyr) for yderligere forbedret tilslutning.

Optimised connectivity
Specialist support and services
Specialistsupport og -serviceydelser

Panasonic ProServices tilbyder værdiskabende professionelle serviceydelser, der omfatter administreret anvendelse, teknisk support, styring af aktiver og brugeroplæring, hvilket sikrer, at dit projekt implementeres uden problemer og med godt resultat.