Phone number: (+45) 43 20 08 00

TOUGHBOOK Innovation Events

Diskutér, debatér og definér fremtidens robuste mobilitet med Panasonic

Panasonic har opbygget sit renommé som verdens førende navn inden for robuste computerløsninger ved at lytte nøje til sine kunder og samarbejdspartnere. Med vores løbende række af Toughbook Innovation Forums på tværs af Europa fortsætter vi denne tilgang, så du får mulighed for at holde dig på forkant med mobilteknologien inden for din branche.

Deltag i arrangementerne sammen med ledende industrifolk, beslutningstagere og specialister fra førende virksomheder, og få indsigt i fremtidens teknologi inden for en lang række sektorer samt førstehåndsindblik i vores kommende produktserier.

Kig i menuen til venstre, så du ikke går glip af årets potentielt mest værdifulde dag.

events

Hvad er Toughbook Innovation Forum?

digital innovation, mobile computing and rugged technology.

En række globalt og branchemæssigt anerkendte Panasonic-arrangementer, der er helliget de nyeste fremskridt inden for digital innovation, mobil databehandling og robust teknologi.

Key decision makers across all industries recognise the events as the go-to conventions for discovering cutting-edge mobile tech

For hovedbeslutningstagere inden for flere brancher er arrangementerne de foretrukne kongresser, hvad angår banebrydende mobile teknologier med potentiale til at transformere virksomheder.

learn from and talk with already-engaged technology buyers from a whole host of sectors.

Arrangementerne er en oplagt mulighed for at lære af og tale med indkøbere fra en lang række sektorer, der allerede anvender Toughbook-teknologi. 

Catch up on our 2018 event!

Kunder og deltagere

Toughbook Innovation Forum har på tværs af Europa tiltrukket tusindvis af deltagere, som repræsenterer nogle af verdens største varemærker.

Toughbook customers
360º networking with colleagues, peers and partners from your industry

360º netværksarbejde med kolleger, fagfæller og partnere inden for din branche

Toughbook Innovation Forum er et ideelt forum for virksomheder, der ønsker at udvide deres netværk, tale med andre virksomheder, der har benyttet Toughbook- og Toughpad-produkter, udveksle ideer med andre brancheeksperter samt naturligvis at møde Panasonic-teamet. 

Keynote presentations, interactive workshops and exhibitor villages

Hovedtaler, interaktive workshops og udstillingsbyer

Gæstetalere afholder medrivende og tankevækkende præsentationer om digital innovation, og du kan også se frem til interaktive workshops med mulighed for at opleve Toughbook- og Toughpad-funktionerne i praksis. 

Exploration of emerging trends and future strategies

Udforskning af nye tendenser og fremtidige strategier

Arrangementerne er et ideelt forum for drøftelse af morgendagens digitale landskab og informerer på samme tid kundeemner, kunder, journalister og branchekommentatorer om kommende projekter og tilbud inden for den digitale sektor.

update

Produktopdateringer

Snigpremierer, muligheder for at afprøve de nyeste, tophemmelige frembringelser inden for robust teknologi, der pt. er under udvikling, samt udstiller- og partnerområder, hvor du kan få hands on-erfaring med produkterne

lucrative

Fordelagtige sponsorater og reklamepakker

Tidligere sponsorer og udstillere tæller Vodafone, Brother og NetMotion Wireless. 

exclusive

Eksklusive kunde-casestudier

Toughbook- og Toughpad-kunder fra en lang række organisationer deler deres egne erfaringer med deltagerne på første hånd.

TOUGHBOOK hero awards to celebrate partner innovation

Toughbook Hero-priser fejrer partnerinnovation

En mulighed for at anerkende samarbejdspartnere og fejre de fantastiske resultater, som en virksomhed kan opnå med Toughbook- og Toughpad-partnerskaber.

Official event apps

Officielle arrangement-apps

Giver deltagerne mulighed for interaktivitet i realtid samtidig med, at de indsamler vigtig feedback om arrangementet samt om de produkter, som partnere og udstillere har på programmet.

And that’s not all

Og der er mere endnu

Du kan altid regne med god mad og fantastisk underholdning – vi har været vært for alt fra tryllekunstnere til robotter.

events