Bilindustri

Forandrer bilindustriens arbejdsprocesser

Uanset om det handler om forskning og udvikling i forbindelse med motorer eller biler, computersimulationer og optimering samt måling, optagelse og evaluering af telematiske data under prøvekørsler - så er Toughbooks, der er udstyret med Intel® Centrino® 2 with vPro™ technology, det perfekte værktøj til alle områder inden for bilindustrien.

Forandrer bilindustriens arbejdsprocesser

Uanset om det handler om forskning og udvikling i forbindelse med motorer eller biler, computersimulationer og optimering samt måling, optagelse og evaluering af telematiske data under prøvekørsler - så er Toughbooks, der er udstyret med Intel® Core™ i5 vPro™ Processor, det perfekte værktøj til alle områder inden for bilindustrien.

Med deres robuste, blæserløse design og tætte lukninger til de eksterne porte er enhederne i vores "fully ruggedized" produktserie modstandsdygtige overfor støv og vand, samt overfor vibrationer og stød (MIL-STD 810G og IP65)¹,². De er også vejrbestandige i forbindelse med udendørs køretøjsdiagnoser på stedet og kan modstå fald og slag på bulede testbaner samt snavsede omgivelser på værksteder.

Pålidelige og holdbare?

Det robuste design med funktioner som f.eks. fleksibelt monterede LCD-skærme, stærke beslag og stødbeskyttede harddiskdrev giver Toughbooks ekstraordinær lang levetid og gør dem ufølsomme over for fejl, nedbrud og dyre reparationer. Derfor befinder deres samlede omkostninger set over hele levetiden sig på et væsentligt lavere niveau end traditionelle mobile enheder (TCO - Total Cost of Ownership).

Men det er de tekniske fakta. Nu vil vi gerne vise dig, hvordan Toughbooks kan arbejde med dig.

Hvordan de allerede hjælper andre organisationer mage til din. Og hvordan de kan hjælpe dig med at møde de vigtigste udfordringer i fremtiden.

 

¹Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. den amerikanske MIL-STD-810G Method 516.6 Procedure IV for transit drop test.
²Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.