Phone number: (+45) 43 20 08 00
  • Udvikling af løsninger

    Vores eksperter arbejder sammen med din virksomhed for at få fuld forståelse for jeres behov og udfordringer og sammensætte en TOUGHBOOK-løsning, der fremmer produktiviteten i marken.

Solution Engineering

Alle virksomheder er forskellige

Vores eksperter arbejder sammen med din virksomhed for at få fuld forståelse for jeres behov og udfordringer og sammensætte en TOUGHBOOK-løsning, der fremmer produktiviteten i marken.

ProServices' udvikling af løsninger kan gøre din TOUGHBOOK til mere end blot enheder og skabe totalløsninger, der er designet til at fungere optimalt med dine omgivelser.

Ikke alene er vores TOUGHBOOK-enheder robuste – de er også alsidige. Fra komplet produkttilpasning, herunder løsningsrådgivning og -design, til brugertilpasset emballering og tredjepartsgodkendelse vil dine TOUGHBOOK-enheder fungere problemfrit med din aktuelle opsætning.

Custom Docking Solutions

Tilpassede dockingløsninger

Tag din TOUGHBOOK-løsning til det næste niveau med tilpassede dockingløsninger. Løsningerne er designet til integration med et hvilket som helst køretøj, og du kan derfor oprette en flåde af mobile kontorer og maksimere medarbejdernes effektivitet på farten.

Solution Partners

Produkter fra tredjeparter

Med henblik på at forbedre din TOUGHBOOK-løsning tilbyder vi en bred vifte af tilbehør fra tredjeparter, der alt sammen er testet, certificeret og understøttet af Panasonic.

Custom Design Solutions

Tilpasset produktdesign

Takket være vores interne ingeniørkapacitet kan vi designe og levere tilpassede løsninger, som er specificeret til din virksomheds krav.

protect

ProServices – Beskyttelse

Maksimer din produktivitet, ligegyldigt hvor og hvornår du arbejder – helt uden afbrydelse.

Vores uforlignelige garantivalgmuligheder, korte behandlingstid og TOUGHBOOK-teknologiens dokumenterede holdbarhed vil reducere både nedetid og beskadigelser, så dine medarbejdere aldrig mister værdifuld tid.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

Frontlinje teknologi er lige blevet mere overkommelig.

En enestående rentefri månedlig betalingsmodel for dine TOUGHBOOK løsninger.