Phone number: (+45) 43 20 08 00

Solution Customisation

Tilpas din TOUGHBOOK-løsning til dit brand og din virksomhed

Når vi har udarbejdet den perfekte TOUGHBOOK-løsning til dig, hjælper vi dig med at tilpasse den nøjagtigt til dine brand- og virksomhedsbehov.

Du kan se frem til forbedret effektivitet og produktivitet i arbejdsstyrken, mens vores dedikerede Panasonic-projektledere sikrer en forenklet og problemfri implementering.

Din specialtilpassede TOUGHBOOK

  • Branding
  • Installationer
  • Programmer
  • Sikkerhedsindstillinger
  • Data
Branding

Branding

Vis jeres omgivelser, hvem I er

Sørg for, at der bliver lagt mærke til dit brand, med dit virksomhedslogo placeret synligt på ydersiden af din TOUGHBOOK-enhed.

Custom BIOS Creation

Brugerdefineret BIOS-oprettelse

Start den på din måde, sikkert

Alt lige fra prækonfiguration af BIOS-standardindstillinger uden for fabrikken til en komplet, tilpasset BIOS-tjeneste med individuelt specificerede indstillinger. Omfatter test og kvalitetssikring, der udføres på alle niveauer.

Custom Image Creation

Udarbejdelse af brugerdefineret image

Giv kunderne et indtryk af konsistens

Vores eksperter samarbejder med dig om at skabe et skræddersyet image, der sikrer perfekt integration med dine interne processer og IT-infrastruktur.

Custom Image Creation

Tjenester for image implementering

Produktiv på et øjeblik

Vi har en række forskellige metoder til kloning og implementering af dit virksomheds image, så dine TOUGHBOOK-enheder er klar til brug, så snart de ankommer. Dermed får du en nemmere og hurtigere implementering, reduceret nedetid og forbedret tværorganisatorisk konsistens.

Windows Autopilot

Windows Autopilot

Start. Log ind. Begynd arbejdet.

Et simpelt cloud-styret værktøj, der giver dig mulighed for fuld konfigurering og klargøring af din TOUGHBOOK-enhed, før den leveres til slutbrugeren. Dette betyder, at brugeren får den bedste oplevelse med en brugsklar enhed – man skal bare logge ind, og så er enheden klar til brug på få minutter. Det er ikke nødvendigt at ringe til IT-afdelingen.

Solution Kitting

Emballering af løsninger

Den perfekte pakke

Hvis du har brug for yderligere værktøjer og teknologi som en del af din TOUGHBOOK-løsning, tilbyder vi en række emballeringstjenester – med alle komponenter i én kasse – helt op til fuldt skræddersyede diagnostikpakker i hylstre med logo.

protect

ProServices – Beskyttelse

Maksimer din produktivitet, ligegyldigt hvor og hvornår du arbejder – helt uden afbrydelse.

Vores uforlignelige garantivalgmuligheder, korte behandlingstid og TOUGHBOOK-teknologiens dokumenterede holdbarhed vil reducere både nedetid og beskadigelser, så dine medarbejdere aldrig mister værdifuld tid.

toughbook

TOUGHBOOK as a Service

Frontlinje teknologi er lige blevet mere overkommelig.

En enestående rentefri månedlig betalingsmodel for dine TOUGHBOOK løsninger.