• Software Solution Partners

Find en softwareløsning

Vi tilbyder den bedste løsning til din virksomheds behov

Panasonic Toughbook og Toughpad har et eksklusivt netværk af certificerede uafhængige softwareleverandører (ISV'er) på tværs af forskellige industrier, som har et indgående kendskab til levering af løsninger, der er blevet afprøvet med succes og certificeret på vores produkter og tjenester.

 • Staylinked

  StayLinked specialiserer sig i modernisering af værtsprogrammer til robuste bærbare computere. I mere end 20 år har StayLinked leveret løsninger i verdensklasse til afgørende, værtsbaserede systemer inden for lager-, produktions-, transport- og detailindustrien. Takket være et indgående kendskab til disse værtsbaserede systemer har StayLinked kunnet introducere en ny tilgang til terminalemulering og sessionsadministration til mobile enheder.

  Visit Website
 • SOTI

  SOTI udbyder Enterprise Mobility Management-løsninger (EMM), med over 16.000 virksomhedskunder og millioner af administrerede enheder verden over. SOTI's innovative udvalg af løsninger og tjenester leverer de værktøjer, som virksomheder skal bruge for virkeligt at mobilisere deres aktiviteter og optimere deres investeringer i mobilitet. 

  Visit Website
 • NetMotion

  NetMotions software til administration af mobilenheders ydeevne gør det muligt for it-afdelinger at levere en uforlignelig mobil brugeroplevelse. Softwaren accelererer, optimerer og sikrer al trafik til mobilenheder uanset netværk, program eller operativsystem.

  Hent co-branded flyer her.

  Visit Website
 • Absolute Software

  Absolute yder vedvarende slutpunktssikkerhed samt løsninger til administration af datarisici for computere, tablets og smartphones. Absolute Data & Device Security (DDS) tilvejebringer en vedvarende forbindelse til alle dine slutpunkter og de data, de indeholder, hvilket betyder, at du altid bevarer kontrollen, selv hvis en enhed forlader netværket eller ender hos en uautoriseret bruger. Hent co-branded flyer her.

  Visit Website