• Skal du vælge en forbrugerenhed eller noget lidt mere robust?

Skal du vælge en forbrugerenhed eller noget lidt mere robust?

Det kan være fristende at overveje forbrugerapparater. Vi er alle vant til dem i vores dagligdag. 

Men tænk på det på denne måde. Hvad ser du, når du kigger dig omkring i dit logistikanlæg? Sikkerhedshjelme, tøj med høj synlighed, beskyttende arbejdstøj, kraftigt fodtøj – bestemt ikke den slags hverdagstøj, du forventer at se i indkøbscenteret. Det samme er sikkert gældende for dine computere.

Forbrugerapparater er ikke designet til udfordrende arbejdsmiljøer. De har ikke holdbarheden, tilslutningsmulighederne, de vejrbestandige egenskaber eller den konfigurationsfleksibilitet, som din virksomhed har brug for. Så du opdager rimeligt hurtigt, at din første IKT-udbetaling er værdiløs. 

Gennemprøvet. Testet. Driftssikkert 

Enheder som Panasonic Toughpad-tablets er dog anderledes. Årsagen? Her er et par grunde…

Robuste fra inderst til yderst

Vores enheder, som er faldtestet fra 180 cm fra 26 vinkler, sikret mod vand, nedsænkning i vand og støv, vibrationstestet for at sikre problemfri betjening i uaffjedrede køretøjer, og som kan modstå ekstreme temperaturer, har en utrolig holdbarhed i dine krævende lager- og transportmiljøer. Pålidelig teknologi betyder også færre hardwarefejl og mindre ikke-planlagt nedetid. 

Work without limits
Arbejd uden begrænsninger

Vores IP-klassificerede enheder med hærdet, handskeaktiveret trykskærm med antirefleksfunktion kan nemt bruges på tværs af dine lagre og køretøjer. Både inde og ude. I al slags vejr. Uanset hvad klokken er. 

Adskillige arbejdshold, adskillige medarbejdere

Med udvidet batterilevetid, smartcard-læsere og fingeraftryksscannere kan vores enheder nemt håndtere flere arbejdshold og medarbejdere om dagen. 

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Dedikeret tilbehørsserie

Fra stregkodescannere og RFID-aflæsere til software der forbedrer sikkerhed og tilslutning - alt tilbehør er testet og certificeret af Panasonic til Toughbook- og Toughpad-standarder, hvilket garanterer fuld kompatibilitet. 

Ergonomisk mobilitet 

Vores helrobuste og fleksible dockingstationer og ophæng til køretøjer, som er ergonomisk designet og grundigt testet, leverer et komplet, sikkerhedskompatibelt system, som nemt kan flyttes mellem gaffeltrucks. 

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
Nyeste systemer og teknologi 

Vælg mellem de nyeste operativsystemer fra Windows® eller Android™ og de nyeste Intel®-processorer. 

Optimeret tilslutningsevne 

Hvor andre enheder fejler, holder Toughbook og Toughpad forbindelsen. Vores modeller leveres med en kombination af LAN, trådløst LAN, Bluetooth, WWAN (3G/4G) og GPS, og vores dockingstationer til køretøjer har en dobbelt antennegennemgang som ekstraudstyr for yderligere at forbedre tilslutningsmulighederne. 

Optimised connectivity
Specialist support and services
Specialistsupport og -serviceydelser

Panasonic ProServices tilbyder værdiskabende professionelle serviceydelser, der omfatter administreret anvendelse, teknisk support, styring af aktiver og brugeroplæring, hvilket sikrer, at dit projekt implementeres uden problemer og med godt resultat.