Phone number: (+45) 43 20 08 00
  • Service and downloads

Toughbook service og download

Hos mange producenter tilbydes kunderne først service, når deres produkt går i stykker, men hos Panasonic begynder den gode service allerede hos vores salgskonsulenter.

Hos Panasonic mener vi, at god service er vigtig for en god brugeroplevelse. Derfor understøttes vores teknologier af ekspertservice, både før og efter et salg.

For os er service aldrig en reaktiv funktion. Vi støtter dig med specialistvejledning lige fra starten i købsfasen, så du kan træffe de beslutninger, der er helt relevante for din virksomhed.

Uanset om du er interesseret i vores Toughbook-serie af robuste pc'ere og Android™-baserede tablets, eller i vores nyeste generation af hårdføre og kompakte mobile printere, kan du på denne del af webstedet finde en komplet oversigt over den service, du kan forvente fra os, samt oplysninger om, hvordan du får teknisk vejledning og henter downloads fra vores tekniske supportteam.

På denne del af hjemmesiden underbygger vi den fantastiske service med oplysninger om garantier, tekniske downloads, Toughbook-billeder og vores genbrugsprogram.

Hvis du desuden ønsker at tale med en teknisk ekspert i Toughbook, kan du kontakte vores tekniske supportteam.

 

Besøg Microsofts supportside for at få oplysninger om opgradering til Windows 10.

Hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du opgraderer til Windows 10, skal du besøge vores supportside.