Sector Challenges

Imødekom udfordringerne inden for produktionsindustrien

Hvad er de væsentligste forhindringer for dine mobile medarbejderes effektivitet? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Mulighed for at sikre total effektivitet uanset miljø
Ja, det er min udfordring

Du tror måske, at teknologi ikke kan bruges overalt, hvor dit mobile personale befinder sig. Toughbook er klar til at ændre din opfattelse. Konnektivitet af militær standard, holdbarhed, pålidelighed og ydelse betyder, at de er klar til at tage med dér, hvor du ønsker det, hvilket maksimerer produktiviteten for hele personalet.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

 

Behov for korrekt styring af aktiver og logistisk organisation
Ja, det er min udfordring

Det er altid en stor udfordring inden for produktionssektoren at opretholde effektiv håndtering af aktiver og logistik. Data og programmer opbevares forskellige steder, korrekte oplysninger mht. produktion er ikke lette at få adgang til og holde styr på, hvem og hvad der befinder sig hvor, er utroligt svært.

Det gælder dog ikke for Toughbook. Takket være konnektivitet i verdensklasse kan adgangen til utallige data og systemer opretholdes, uanset hvor dine aktiver og dit personale befinder sig. Enestående holdbarhed og modstandsdygtighed under barske forhold betyder, at data og planer altid kan deles, hvis der er behov for det. Endelig betyder funktioner som f.eks. GPS, feltkameraer, HSPA og programspecifikke moduler, at en Toughbook kan udføre en række funktioner, der normalt kræver adskillige individuelle enheder.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

 

Adgang til programmer og data i realtid under de mest udfordrende forhold
Ja, det er min udfordring

Toughbooks arbejder dér, hvor andre teknologier ikke kan følge med. Så nu kan dit mobile testpersonale få adgang til de data og programmer, de har brug for når de står over for de mest barske miljøer, i et digitalt og forbedret format. Rækken af skærmstørrelser og formfaktorer betyder, at de kan klare kravene til farmaceutisk testning og den styrke de har, giver dem mulighed for at håndtere selv den mest komplekse, tekniske dokumentation.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.