Phone number: (+45) 43 20 08 00

Toughbook Smart Battery-garanti holder batterier opladet og giver maksimal oppetid

Garanterer optimal batteritilstand, så det nu er nemmere og mere intuitivt end nogensinde at opnå maksimal enhedsydelse.

Den nye Toughbook Smart Battery-garanti kombinerer styrken i intelligent batteriteknologi med hurtig batteriudskiftning. Kun Panasonic integrerer intelligente funktioner i deres produkter til enhedsstyring. Vores Smart Battery-garanti er en intelligent og omkostningseffektiv metode, der sørger for, at dine Toughbook-enheder altid kører med maksimal ydelse – dag ud og dag ind.

 

SÅDAN FUNGERER DET

  • Toughbook Smart Service Lite-software overvåger tilstanden for Toughbook-flådens batterier.
  • Smart Service Lite identificerer, når batterierne, der er anvendes i marken, er ved at løbe tør – vi udskifter alle batterier, der falder under 50 % ved normal brug.
  • Der sendes en automatisk e-mailmeddelelse, når batteriets tilstand forringes.
  • Kunden kontakter Panasonic med en anmodning om at få tilsendt et nyt batteri til den forudaftalte adresse.
battery-lightning

INTELLIGENT BESKYTTELSE – I 3 ÅR
Fordelene ved at købe Smart Battery-garanti bliver hurtigt mange:

shield battery
  • Oprethold medarbejdernes ydelse, produktivitetsniveauer og tilfredshed.
  • Reducer omkostninger forbundet med batterifejl og -udskiftning.
  • Reducer nedetiden med hurtig afsendelse af nyt batteri.
  • Friske, nye batterier er altid klar, når der er brug for det.
  • 3 års beskyttelse mod batteriforringelse.

Toughbook Smart Battery-garanti – opretholder enhedens ydelse og maksimerer oppetiden uden alt besværet.

toughbook smart

GRATIS 60-DAGES PRØVE PÅ KOMPLET TOUGHBOOK SMART SERVICE

Toughbook Smart Service er et realtidsanalyseværktøj, der registrerer, analyserer, lagrer og rapporterer om tilstanden og funktionsmåden for din flåde af mobile enheder.

Med vores Smart Battery-garanti giver vi dig et login, så du kan se det komplette Smart Service-analysedashboard, som er aktivt i 60 dage efter aktivering af dit token.

toughbook warranty

DOWNLOAD BROCHUREN OM TOUGHBOOK SMART BATTERY-GARANTIEN

 

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD

TDenne garanti kan kun købes på salgsstedet og aktiveres i overensstemmelse med enhedens standardgaranti.

Denne garanti kan kun anvendes for enheder med Smart Battery-kompatible produkter. Smart Service Lite skal være installeret for at få fuldt udbytte af fordelene ved Smart Battery-garantien. 
Opt in, hvis du gerne vil være med i Toughtalk Community, hvorigennem du vil høre fra os via e-mail / post / telefon om vores produkter, tjenester og information, som vi synes kan have interesse for dig†
Ved at indsende denne formular accepterer du vores privatlivspolitik‡

*Panasonic Toughbook er en forretningsenhed i Panasonic System Communications Company Europe, en afdeling under Panasonic Marketing Europe GmbH.

†Toughtalk Community er din kilde til robusthed. Som medlem nyder du godt af de seneste informationer om produktlanceringer, videoer, casestudier, white papers, synspunkter i branchen, kvartalsvise nyhedsbreve, pressemeddelelser, invitationer til arrangementer og webinarer samt teknologiopdateringer – og det sendes alt sammen direkte til dig helt gratis!

‡Bemærk: Vi værdsætter den tillid, du viser os ved at videregive dine kontaktoplysninger, og vi prioriterer beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget højt. Alle personlige oplysninger, du videregiver til os, håndteres i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.