Phone number: (+45) 43 20 08 00

TOUHGBOOK TILBYDER NY TOTALLØSNING TIL SOFTWARE-UDVIKLING

Skær udviklingstiden af skræddersyede apps fra måneder til uger eller dage og led effektivt digitale projekter med Panasonics nye software-løsning, TOUGHBOOK Omnia.

KØBENHAVN, 10. marts 2020 – Panasonic lancerer i dag en ny software-løsning, som skal give TOUGHBOOK-kunder muligheden for hurtigere at udvikle virksomhedsspecifikke programmer og effektivt gennemføre digitale transformationsprojekter. Løsningen går under navnet TOUGHBOOK Omnia og er drevet af udviklerplatformen MCL. Den nye løsning tilbyder kunder rådgivning, hardware, software, integration og support for at hjælpe dem med at skabe en mere effektiv mobil arbejdsstyrke.

”Traditionelle organisationer benytter en række forskellige mobile computerenheder, formfaktorer og styresystemer, hvilket giver en meget siloopdelt infrastruktur. At holde samtlige software- og hardware-platforme opdateret er derfor omkostningstungt og omstændeligt. TOUGHBOOK Omnia er lige det modsatte. Det er en omkostningseffektiv totalløsning, der kan fremtidssikre og fremskynde udviklingen af specialdesignede programmer til virksomheden og vedligeholdelsescykli for virksomheder med en mobil arbejdsstyrke,” siger Jon Tucker, der er europæisk chef for Solutions and Engineering i Panasonic TOUGHBOOK.

Ved at bruge MCL’s platform – som er industriførende inden for udvikling, brugerflade og håndtering af livscykli for mobilløsninger – er udvikling og test af virksomhedsspecifik software reduceret til få dage eller uger i stedet for måneder, hvilket er langt hurtigere, end det traditionelle udviklerhuse eller interne udviklingsforløb kan klare.

TOUGHBOOK Omnia kan blandt andet løse udfordringer, hvor virksomheder vil digitalisere håndskrevne data, tilføje stremmestyring til applikationer, opdatere eksisterende applikationer til at køre nye backend-systemer eller hele styresystemer, så de understøtter specialdesignede og forretningskritiske applikationer.

Ved at arbejde tæt sammen med kunderne kan TOUGHBOOK Omnia tilbyde skræddersyet support i alle led af udviklingen:

Rådgivning
Omnias systemudviklere forstår de specifikke krav og kommer på baggrund af dem med råd og forslag til, hvordan kunderne kan forbedre daglige arbejdsgange og produktivitet gennem design og udvikling af specialdesignede programmer.

Udvikling
Den fulde mobilapplikation bliver bygget i MCL, som tilbyder fuld tilpasning til kundens behov. Platformen gør det blandt andet muligt for kunder at inkludere funktioner som forbedret brugerflade med stemmestyring, GPS, Smart cards, NFC og RFID.

Udrulning
Når applikationen er gennemtestet og godkendt, bistår Panasonic med udrulningen af applikationen på tværs af virksomhedens enheder og styresystemer for at minimere nedetid og forbedre oplevelsen for slutbrugeren.

Support
Efter applikationen er rullet ud, fortsætter Panasonic med at supportere løsningen med et responsteam, der står klar til hurtigt at udbedre fejl og tilbyde fjernsupport i tilfælde af udfordringer og fejlfinding. Desuden kan nye funktioner tilføjes løbende i tæt samarbejde med Omnia for at være på forkant med markedsudviklingen

 

For mere information, se https://business.panasonic.dk/computerlosninger/ eller kontakt:
Ulrika Sturk, Regional Marketing Manager Norden
+46 708 104 804
ulrika.sturk@eu.panasonic.com