Phone number: (+45) 43 20 08 00

Panasonic sætter ny mand i spidsen for Nordens TOUGHBOOK-salg

Stefan Lindau, 51, er ny country manager i Norden for Panasonic Mobile Solutions Business Division Europa (MSBDEU) .

Stefan Lindaus primære fokus vil være at vækste forretningen, så flere virksomheder vil få glæde af Panasonics robuste TOUGHBOOK-enheder, der tilbyder markedets laveste ´Total Cost of Ownership’.

”Jeg kommer til at arbejde med et fantastisk team, og sammen vil vi finde flere partnere og kunder, så vi kan få endnu flere af vores produkter ud på det nordiske marked. Min vision er, at endnu flere kommer til at opleve, hvilken forskel vores produkter gør i en kritisk arbejdssituation,” siger Stefan Lindau.

Den nye country manager kommer fra en stilling som partner account manager i Panasonic i Norden. En stilling han har haft i fire år. Før da har han drevet egen konsulentvirksomhed og har mere end 20 års erfaring inden for IT og telecom.

Stefan Lindau er økonomi- og marketinguddannet fra IHM Business School. Til daglig bor han i Stockholm med sin familie.

Panasonic Computer Products Solution distribuerer enheder, der giver erhvervsbrugeren frihed til at arbejde, hvor som helst og i alle typer arbejdsmiljøer. Panasonic havde i 2018 en omsætningsandel på 57 procent af salget af robuste og slidstærke bærere computere (VDC Research).