Phone number: (+45) 43 20 08 00

PANASONIC PRÆSENTERER TOUGHBOOK G2 - EN DRØM FOR MOBILT PERSONALE

Den nye og fremtidssikre TOUGHBOOK G2 tablet er bygget med fokus på brugervenlighed og sikkerhed og er let at integrere i eksisterende systemer.

KØBENHAVN, DK. 29. juni 2021 – Panasonic præsenterer i dag TOUGHBOOK G2, et alsidigt værktøj til mobilt personale.

Blandt nyhederne er eSIM, fremtidssikrede trådløse kommunikationsfunktioner og øget ydeevne. Eksempler på sidstnævnte er dobbelt RAM og lagring, hvilket er perfekt til brugere på farten med for eksempel CAD-design. Skærmens lysstyrke er forbedret for optimal synlighed selv under solrige forhold, og enheden leverer sikkerhed i særklasse med en Microsoft Secured-Core-computer. Endelig tilbyder TOUGHBOOK G2 forbedret fleksibilitet og brugervenlighed takket være et ekstra udvidelsesstik til Smartcard og kontaktløse Smartcard-læsere samt tre knapper, der kan tilpasses på skærmens forramme.

TOUGHBOOK G2 tilbydes i to versioner - Standard og en Quick Release SSD-model til datafølsomme sektorer såsom beredskabstjenester, politi og forsvar. Enheden kan også udstyres med et baggrundsbelyst tastatur med tilhørende USB Type-A og Type-C®-port.

Der hører et rigt økosystem med dedikeret tilbehør til TOUGHBOOK G2, herunder køretøjsdokke til brug med eller uden tastaturer, håndstropper, skulderstropper og kasser med sanitiserbare muligheder.

TOUGHBOOK G2 er ideel til brug i en række krævende industrier. Indenfor logistik er enheden perfekt til lagerstyringsopgaver eller (ved hjælp af docking- og monteringsmuligheder) som et mere fleksibelt alternativ til en fast gaffeltruck. Til vedligeholdelse og reparationer i marken kommer enhedens følgende funktioner til deres ret: 4G-forbindelse, fleksible funktioner til seriel port, 2nd LAN, stregkodelæser eller termisk billeddannelse og op til 18,5 timers forlænget batterilevetid. Et Windows Hello-kompatibelt 2MP frontkamera, et 8MP bagkamera med LED-blitz til dokumentation og en digital pen til nøjagtige, biometriske signaturer gør enheden ideel til rapportering og interaktion med kunder.

Indenfor byggebranchen skinner den kraftfulde 10. generation Intel® CoreTM Processor (Quad Core) med Intel® vPro®-teknologi og 16 GB RAM (32 GB ekstraudstyr) . På den ene side betyder den kraftfulde hardware, at den eksempelvis kan bruges mobilt til inspektion, men den kan også tilsluttes en stationær dock og derefter udskifte en stationær computer på kontoret med mulighed for at benyttes sammen med to eksterne skærme med op til 4K-opløsning.

Indenfor transportsektoren er TOUGHBOOK G2 bygget til personale inden for alt fra bilberging, jernbane- og sporvedligeholdelse over til lokomotivførere og jordpersonale i luftfartsindustrien. TOUGHBOOK har en kontrollerbar lysstyrke på berøringsskærmen på 1000 cd / m² for god læsbarhed i både ekstremt sollys og under jorden. Den er robust designet og opfylder MIL-STD-810H-klassificeringen* og har også en IP65-klassificering.

”Mobile arbejdere elskede TOUGHBOOK G1 og 20, men G2 vil stjæle deres hjerter. G2 er den næste generations robuste enhed til mobil arbejdsstyrke, fyldt med den nyeste teknologi, mens den er bagudkompatibel og kommer i en mere fleksibel, sikker og i sidste ende endnu mere nyttig formfaktor,” siger Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager på Panasonic Mobile Solutions Business.

TOUGHBOOK G2-tabletten leveres med 3 års standardgaranti og fås fra slutningen af ​​juli 2021. Priserne starter fra 2.450 € + moms. For mere information besøg www.toughbook.dk

*Test udføres af et uafhængigt tredjepartslaboratorium efter MIL-STD-810H i anden halvdel af 2021.