Phone number: (+45) 43 20 08 00

Panasonic lancerer compass 2.0: næste generation af banebrydende android enterprise-værktøj

Panasonic, Europas førende producent af robuste og hårdføre computer-enheder, har i dag annonceret den næste generation af Panasonic COMPASS, den markedsførende suite af enterprise management-værktøjer til Panasonic TOUGHBOOK tablets og håndholdte enheder med Android operativsystemet.

 

Den seneste tilføjelse til ”Complete Android Services and Security” (COMPASS) inkluderer et nyt værktøj til hurtig tilpasning af enheder, forbedret sikkerhedsopdateringer i op til 10 år efter enhedsudsendelse og en ny portal til godkendelse af apps til Panasonic Android-enheder.

 

Panasonic COMPASS består af fem essentielle elementer til Android-styrede enterprise-enheder: 

 

COMPASS Custom

For at sikre den bedste brugeroplevelse fra starten, og for at levere enheder med en unik virksomhedsidentitet, tilbyder COMPASS Custom flere niveauer af tilpasning til Android Operating System (OS). Disse muligheder spænder fra ændringer til det grundlæggende udseende af OS'en til en brugerdefineret kernel med specifikke drivere med fuld adgang til hele systemet.

 

COMPASS Air

Firmware-Over-The-Air (FOTA) -teknologien kan bruges til firmwareopdateringer, sikkerhedsrettelser, systemapplikationsopgraderinger og driverrettelser ved hjælp af en klassisk dataforbindelse. Opdateringer sendes to Panasonic TOUGHBOOK enheder to gange om året som en standard, gratis service til alle enheder.

 

Advanced FOTA er en betalingstjeneste til organisationer, som kræver mere kontrol over opdateringerne. IT-ledere beslutter, hvornår og hvilke politikker der skal implementeres og til hvilke enheder. Advanced FOTA inkluderer også adgang til Panasonic Software Component Management Object (SCOMO) funktionen, der muliggør lignende kontrol over softwarekomponenter.

 

COMPASS Manager

COMPASS Manager tilbyder en række forskellige platforme og fjernstyrede enhedsstyringsværktøjer, herunder licencering og certificering af Enterprise Mobility Management (EMM) eller Mobile Device Management (MDM) -software.

 

COMPASS Sikkerhed

COMPASS Security er den komplette sikrings- og administrationsløsning til TOUGHBOOK Android-enheder, der sørger for, at mobile enheder er fuldt beskyttet, og enhedsydelsen optimeres. COMPASS Security giver it-administratorer mulighed for at implementere opdateringer - lokalt eller eksternt via MDM, FOTA eller Advanced FOTA - og fortsætter lang tid efter produktets End of Life. Standardtjenesten giver i gennemsnit 2 opdateringer om året, der fortsætter i 1 år efter produktets levetid. Premium-tjenesten yder støtte i op til 3 år efter produktets levetid og kan forlænges i op til 5 år med hyppigere patches, herunder support via OS-overgang, hvor det er relevant.

 

Sikkerhed- og krypteringsløsninger fra tredjepart kan også certificeres og forudinstalleres på forespørgsel ved at udnytte COMPASS Managers implementeringsfunktioner.

 

COMPASS for Enterprise

En række værktøjer til at forenkle og sikre virksomhedens enheder, som er optimeret til erhvervsmæssig brug.

 

Panasonic Android enheder

Panasonic TOUGHBOOK introducerede sine første Android-enheder i Europa i 2011 og tilbyder i øjeblikket en række markedsførende, Android-robuste tabletter og håndholdte enheder, der opfylder alle mobile arbejdsstyrkebehov med en række skærmstørrelser, der passer til alle behov. Alle nye TOUGHBOOK Android-enheder vil blive certificeret af Google som anbefalede robuste enheder fra Android Enterprise.