Phone number: (+45) 43 20 08 00

Panasonic forbedrer sin mest hårdføre håndholdte Android-enhed

Den nye Panasonic Toughbook FZ-N1 byder på et mere hårdført design, højere ydeevne og forbedret batterilevetid.

Panasonic annoncer i dag næste generation af sin mest avancerede håndholdte enhed med integreret stregkodeskanner til medarbejdere på farten. Den nye Toughbook FZ-N1 har et forbedret, hårdført design, højere ydeevne, bedre integreret kommunikationsteknologi og en mere skarp 4,7 tommer skærm.

Toughbook FZ-N1 bygger videre på succesen fra den første generation fra 2016, som allerede er en af de mest populære enheder i europæiske logistik- og postvirksomheder. Den håndholdte, robuste enhed benyttes også ivrigt af virksomheder i den præ-hospitale indsats så som ambulancekørsel, i konstruktionsbranchen og ikke mindst i lufthavne til at scanne billetter og boarde passagerer.

Øget brugervenlighed
Den indbyggede stregkodeskanner er placeret, så den mindsker gentagen belastning af håndled, ligesom dens praktiske størrelse giver brugeren mulighed for at betjene den med én hånd og udføre jobbet nemt og hurtigt.

Den nye generation af FZ-N1 kommer i to varianter: En WiFi-version til f.eks. lagerbygninger og andre arbejdsstyrker med en begrænset lokation og en variant med 4G+WiFi til ansatte, som rejser fra lokation til lokation. FZ-N1 har en tykkelse på kun 16,3 millimeter og en vægt på 274 gram, og de tre indbyggede mikrofoner og to frontvendte højttalere er bygget specielt til at håndtere støjfyldte miljøer uden problemer.

 

Forbedringer over hele paletten
FZ-N1 er udstyret med Qualcomms seneste octa-core-processor og 3 GB hukommelse samt 32 GB integreret lagringsplads med mulighed for at udvide med et SDXC-kort. Den håndholdte enhed er udstyret med Android 8.1 Oreo, men vil kunne opgraderes til Android 9 Pie. Desuden er batterilevetiden forbedret fra 8 til 12 timer, og der er stadig mulighed for at skifte batteriet på farten.

Den nye FZ-N1 er desuden mere hårdfør end nogensinde og testet til en MIL-STD-810G-certificeret ’droptest’ på 2.1 meter. Den kan modstå temperatursvingninger mellem -20 til +50 grader. Der findes desuden en lang række af tilbehør såsom håndledsbånd, holdere, docking- og opladningstationer og positionsholdere til brug i køretøjer.