Phone number: (+45) 43 20 08 00

Panasonic forbedrer leveringstider for TOUGHBOOK-produktserien

Leveringstid i verdensklasse fra verdens førende producent af robuste mobile computerenheder

Panasonic, den førende producent af robuste computerenheder í Europa, reducerer leveringstiden på 90 procent af sin TOUGHBOOK produktserie af robuste notebooks, tablets og håndholdte enheder. De nye leveringstider bliver løbende rullet ud over hele produktserien, og fra juni 2019 vil de nye leveringstider være at finde på alle produkter bortset fra særligt skræddersyede løsninger.

Tidligere har det taget Panasonic op imod 90 dage at levere sine produkter som et resultat af det høje niveau af tilpasning og de mange konfigurationsmuligheder på de forskellige enheder. Som følger af en supply chain-optimering udført af sit eget ingeniørhold ved det europæiske TOUGHBOOK-konfigurations- og servicecenter i Cardiff, er leveringstiden for kunder reduceret kraftigt – helt ned til 30 dage. Kun cirka 10 procent af de resterende og særligt tilpassede produkter vil stadig have en leveringstid på 60-90 dage.

”Det er endnu en milepæl i kvalitetssikringen, som Panasonic TOUGHBOOK leverer. Vores kunder forstår, at tilpassede robuste TOUGHBOOK-enheder, som er samlet og testet på vores Cardiff-center, tager sin tid for at kunne blive leveret. Derfor er et også positivt, at disse nye brancheførende tiltag giver vores kunder et helt nyt niveau af fleksibilitet,” siger Kevin Jones, managing director for Panasonic Mobile Solution Business i Europa.

20 års erfaring
Panasonics konfigurations- og servicecenter i Wales har netop fejret sit 20-års jubilæum og er en unik facilitet i forbindelse med produktionen af robuste enheder i Europa. Alle Panasonic TOUGHBOOK-enheder bliver bestilt på ordre, testet, repareret og serviceret på dette konfiguationscenter.

Som europæisk markedsleder har Panasonic TOUGHBOOK over 67 procent af omsætningen på hele markedet for salg af robuste og holdbare bærbare computere og 56 procent af salget inden for robuste business tablets.