Ny brugerundersøgelse: Guide til den bedste stregkodescanner på arbejdspladsen

Panasonics stregkodescanner Toughpad FZ-N1 er bedre end konkurrenterne, når det kommer til hastighed og brugervenlighed. Det viser en ny undersøgelse af produktivitet og design blandt mobile stregkodescannere foretaget af analyseselskabet Opinion Matters.

Otte medarbejdere, der dagligt arbejder med mobile stregkodescannere, blev bedt om at teste funktionaliteten af tre markedsledende håndholdte tablets, herunder Panasonic Toughpad FZ-N1. Og meldingen er klar: Panasonic er den absolutte topscorer.

Tre ud af fire vurderer, at Panasonics scanner er nemmest at anvende, mens halvdelen mener, at den også er hurtigst. Samtidig svarer halvdelen, at de bedst kan lide Panasonics scanner på grund af netop dens hastighed, scanningsafstand, design, vægt og overordnede brugervenlighed.

Med andre ord er Panasonic Toughpad mest tidsbesparende og omkostningsminimerende, når medarbejdere skal scanne stregkoder ude i virksomhederne. Og noget tyder på, at den faktisk også er sundest. Fem ud af otte brugere vurderer nemlig, at Panasonics scanner giver mindst risiko for museskader.

Undersøgelsen blev foretaget i april 2016. Du kan læse mere om resultaterne her.