• News and events

    News and events

Hele Europa lader sig forføre af Panasonics robuste devices

 

Dugfriske tal fra VDC Research viser en positive udvikling hos Panasonic, der for alvor positionerer sig som den førende producent af robuste bærbare devices i Europa.    

I den seneste rapport fra VDC Research fremgår det, at Panasonic klarer sig bedre end de andre spillere på markedet. Med den populære Toughbook-serie har Panasonic formået at bevare sin position som markedsleder i Europa indenfor robuste bærbare – også kaldet Toughbook – med en flot omsætningsandel på 67 procent i 2016.

Panasonics robuste tablets ’Toughpad’ formår også at bevare den førende position på i sit felt. Her dominerer Panasonic med en omsætningsandel på 56 procent, der næsten er otte gange højere end den nærmest konkurrent.

Fokus på strategi og vækst

Panasonics fokus på strategi og vækst har være gunstig for virksomheden, der samlet set har haft en årlig fremgang på 176 procent på handheld devices.

Kevin Jones – Managing Director Panasonic Computer Products Solutions Europa – kommenterer således på sagen: "Vores fokus på at opdatere og fornye de mest succesfulde robuste bærbare modeller kombineret med at bringe nye robuste 2-i-1 devices på markedet har givet os mulighed for at udvide vores markedsandel i Europa."

For mere information om Toughbook, besøg venligst https://business.panasonic.com/toughbook/laptop-computers.html eller kontakt:

Ulrika Sturk
Regional Marketing Manager Norden
Telefon: +46 708 104 804
ulrika.sturk@eu.panasonic.com

 
Om Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)
PSCEU er den europæiske afdeling af ​​Panasonic Systems Communications Company – den globale B2B division i Panasonic. Målet for PSCEU er at forbedre arbejdsvilkårene for erhvervsfolk og hjælpe organisationer med at højne effektivitet og performance. Vi hjælper organisationer med at indsamle, beregne og kommunikere en bred vifte af oplysninger: billede-, tale- og tekstdata. Produkterne omfatter PBX-telefoncentraler, printere, scannere, professionelle kameraer, projektorer, store visuelle skærme og robuste mobile pc'er. Med omkring 500 medarbejdere, ingeniørekspertise i design, global projektledelse og et stort europæisk netværk af partnere, tilbyder PSCEU enestående kompetencer på sine markeder.
 
Om Panasonic
Panasonic Corporation er ​​verdensledende inden for udvikling og fremstilling af elektroniske produkter til forbruger- og erhvervsmarkedet samt industri. Selskabet, som har hovedkvarter i Osaka, Japan, rapporterede en total nettoomsætning på 7,85 billioner yen (71,4 milliarder euro) for regnskabsåret, der sluttede 31. marts 2012. Selskabets aktier er noteret på børserne i Tokyo, Osaka, Nagoya og New York (NYSE: PC). Virksomheden har en vision om at blive førende inden for grøn innovation i