Eftertragtet Toughbook har nu fået endnu mere selvtillid

Verdens letteste og tyndeste semi-robuste notebook er lige blevet endnu bedre med lanceringen af den nyeste generation af CF-54 Toughbook. Den holder sig ung og følger med tiden – både ud- og indvendigt.
 
I dag opgraderer Panasonic den populære semi-robuste Toughbook CF-54 med blandt andet højere ydeevne, Windows 10 Pro og forbedret grafikkort. Forbedringer, der giver konkurrenterne baghjul, ifølge Panasonics Europæiske marketingchef Jan Kaempfer:
 
”Vores nye version af Toughbook CF-54 efterlader konkurrenterne inden for semi-robuste notebooks i støvet. Det fantastiske design, holdbarhed og fleksibilitet gør den lige så eftertragtet i hænderne på en travl forretningsmand som i et udfordrende arbejdsmiljø som et beskidt bilværksted.”
 
Robust, men stadig sexet
Den lette, slanke og attraktive notebook med høj performance og grafisk ydeevne, gør den ideel til den mobile forretningsmand. Mens det holdbare ydre, de fleksible konfigurationsmuligheder og mange porte gør den perfekt til medarbejdere, der arbejder på farten eller i krævende miljøer som i serviceindustrien, byggebranchen og bil- og logistikerhvervene.

Læs mere