Phone number: (+45) 43 20 08 00

DOBBELT OP MED PANASONIC TOUGHBOOK 33

Forbedret ydeevne, mere hukommelse og større harddisk – Panasonics nye TOUGHBOOK 33 leverer alt, hvad professionelle kunne ønske sig

København, 23. marts 2021 – Panasonic lancerer i dag en ny version af den yderst populære 2-i-1 bærbare computer, TOUGHBOOK 33, med stærkt opdateret hardware og op til 40 procent bedre ydeevne, dobbelt så stor hukommelse og lagerplads, men til en tilsvarende pris. Computeren har et aftageligt tastatur, hvilket betyder, at skærmen kan bruges som en tablet, hvilket allerede nu er en populær funktion for professionelle i krævende miljøer.

I computeren finder du en 10. generations Intel® Core® i5-10310U (med Intel® vPro-teknologi) Quad Core-processor, der garanterer op til 40% bedre ydeevne, mens TOUGHBOOK 33 opretholder sin 20-timers batterilevetid med udskiftelige dobbeltbatterier, der kan udskiftes under drift, uden at computeren skal slukkes (såkaldt "hot swap").

Desuden er computerens hukommelse fordoblet til 15 GB RAM som standard og med mulighed for at opgraderes til 32 GB samt NVMe Opal SSD, der krypteres i realtid, frigør behandlingskapacitet og sørger for et højt datasikkerhedsniveau. Sidstnævnte er gode nyheder for kunder med personfølsomme data såsom redningstjenester, politiet eller væbnede styrker. En mobil SSD er tilgængelig for dem, der ønsker det, og derudover kommer TOUGHBOOK 33 med den nyeste WiFi-standard (Intel Wireless 6 AX 201), Bluetooth 5.1 og USB Type CTM-port med opladningsfunktion.

Windows 10
Windows 10 er velafprøvet og let at bruge for alle på computerens 12 tommer store skærm med en lysstyrke på 1.200 cd/m2 og en opløsning på 2.160 x 1.440 pixels (QHD). Enheden er bygget til professionelle, og derfor kan skærmen bruges udenfor i skarpt sollys uden problemer, og berøringsskærmen fungerer fejlfrit – selv med handsker på. Den er desuden støv- og vandafvisende (IP65-certificeret), og der medfølger en digital pen til brugere, hvor der er brug for præcision på skærmen såsom digitale underskrifter.

Computeren er klar til alle udfordringer: Det aftagelige tastatur, seks forskellige brugspositioner og et omfattende udvalg af porte gør denne geniale 2-i-1 løsning til den rene drøm for alle mobile medarbejdere, der har brug for hårdført udstyr. Hvis dette ikke var nok, kan kommende brugere af TOUGHBOOK 33 forsikres om, at enheden kan klare at blive tabt fra halvanden meters højde uden at gå i stykker, samt stor modstandsdygtighed over for vand og støv.

”Vores fleksible bærbare computer TOUGHBOOK 33 er et åbenlyst valg til eksempelvis den offentlige sektor og blandt feltarbejde her i Norden. De forbedringer, vi nu har foretaget, gør enheden mere fremtidssikker og eksisterende kunder kan nemt benytte allerede indkøbt ekstraudstyr med de nye enheder uden problemer. Derudover er vi meget stolte over at kunne tilbyde alt dette til den tilsvarende pris som den tidligere model, hvilket kommer vores kunder til gode,” siger Dirk Weigelt, europæisk produktchef for Rugged Mobile IT hos Panasonic.

Anbefalet pris for TOUGHBOOK 33 2-i-1 bærbar computer: 26.414 kroner eksklusive moms.

Anbefalet pris for TOUGHBOOK 33 Tablet: 22.249 kroner eksklusive moms.

For mere information, besøg venligst www.toughbook.eu

 

 

*Testet af et tredjepartslaboratorium i henhold til MIL-STD-810G Metode 516.6 procedure IV.