• Presse

Presse

11/09/2018

Panasonics nye Toughbook FZ-L1 er både alsidig, prisvenlig, og kan integreres med en stregkodeskanner, hvilket gør den ideel til ansatte med daglig kundekontakt.

Panasonic har i dag lanceret sin nyeste robuste Android tablet, som passer perfekt til ansatte med direkte og daglig kundekontakt, der har brug for en alsidig og økonomisk enhed. Toughbook FZ-L1 har en 7” skærm, har mulighed for integration med en stregkodeskanner, og den er udviklet til en lang række industrier og brugsscenarier såsom detailhandel, restaurationsbranchen, fabriksproduktion, transport og logistik.

5/09/2018

Panasonic opfordrer købere af robuste enheder til at kontrollere producenternes påstande. Der er nemlig ingen standarder i branchen for, hvornår en enhed rent faktisk kan betegnes som  robust.

Købere af robuste mobile computerenheder forvirres over begreber, termer og standarder, der beskriver, hvor robuste deres bærbare computere, tablets og håndholdte enheder er. En ny undersøgelse viser, at 85 % af erhvervskøbere af mobile computerenheder tror, at der allerede findes standarder for robusthed – og alligevel eksisterer der ingen fælles vedtagede standarder i branchen.

16/08/2018

Panasonic annoncerer nu markedets første intelligente batterigaranti for serien af bærbare computere, tablets og andre håndholdte enheder fra Toughbook.

Garantien gælder i tre år og inkluderer en konstant analytisk monitorering af batteriets tilstand, der via e-mail automatisk gør administratorer opmærksomme på, når et givent batteri ikke længere har den samme kapacitet. Dermed kan en udskiftning planlægges i god tid og dyre nedetider undgås.

14/08/2018

Panasonic opdaterer endnu en gang den robuste, Windows-baserede Toughpad FZ-M1, så den fortsat kan være den mest fleksible 7-tommer tablet til medarbejdere på farten.

Pages