• Presse

Presse

25/06/2018

Panasonics nye Toughbook FZ-T1 er en handy helhedsløsning, hvor udseende og funktionalitet går op i en højere enhed.

Panasonic lancerer i dag det seneste skud på stammen af deres robuste håndholdte enheder – Toughbook FZ-T1. FZ-T1, som er målrettet medarbejdere på farten med behov for en fleksibel løsning, er både alsidig, robust og stilfuld. Den robuste 5” Android-enhed er den ideelle all-rounder til mobile medarbejdere i en bred vifte af roller og brancher, herunder inden for detailhandel, restauration samt transport og logistik.

7/06/2018

I en ny tilfredshedsundersøgelse fra VDC Research scorer Panasonic højest i at forstå kundernes behov, produkternes hardwareevner og teknisk support inden for robuste bærbare computere og tablets.

Den japanske hardwareproducent Panasonic er den mest foretrukne bærbar- og tablet-producent i kategorien af robust hardware, mener købere i den seneste internationale tilfredshedsundersøgelse fra VDC Research.

25/04/2018

Panasonic lancerer en opdateret version af den robuste tablet-succes Toughpad FZ-M1 med nyt integreret Intel® RealSense™ 3D-kamera. Med præcise 3D-målinger op til 10 meter bliver det usynlige synligt. Den syv tommer store tablet er derfor ideel til en bred vifte af sektorer og funktioner.

27/03/2018

*/ /*-->*/

Panasonic Corporation udsteder en sikkerhedsmeddelelse i forbindelse med Toughbook CF-AX-serien, CF-SX-serien og CF-C2-serien

Pages