Presse

21/02/2019

Takket være de robuste og hårdføre Panasonic TOUGHBOOK FZ-G1 tablets kan brændvæsnet i den norske by Sandefjord mere effektivt udføre deres livsvigtige arbejde. Blandt andet betyder GPS-opdaterede trafikinformationer, at andre beredskabstjenester kan forberede sig på, hvad de møder ved ulykkesstedet.

12/02/2019

Leveringstid i verdensklasse fra verdens førende producent af robuste mobile computerenheder

Panasonic, den førende producent af robuste computerenheder í Europa, reducerer leveringstiden på 90 procent af sin TOUGHBOOK produktserie af robuste notebooks, tablets og håndholdte enheder. De nye leveringstider bliver løbende rullet ud over hele produktserien, og fra juni 2019 vil de nye leveringstider være at finde på alle produkter bortset fra særligt skræddersyede løsninger.

11/01/2019

Det er ikke kun korrekt sortering og genanvendelse af kundernes affald, der er i højsædet for den finske renovationsvirksomhed Remeo. Selv virksomhedens valg af it er nøje tænkt ind i kampen om at mindske klodens ressourceforbrug.

23/11/2018

Big Data, Internet of Things (IoT) og sensorer vil blive de teknologiske trends med den største effekt på ansatte på gulvet over de næste 12 måneder. Det fortæller it-indkøbere i ny rapport fra Panasonic

It-indkøbere vurderer, at Big Data (52 procent), IoT (51 procent) og sensorteknologi (41 procent) såsom temperatur-, atmosfære- og biologiske sensorer bliver de vigtigste nye teknologiske trends for virksomhedernes mobile arbejdsstyrker. Den drivende kraft inden for teknologiske indkøb er forretningseffektivitet og en øget produktivitet.

Pages