• Presse

Presse

12/01/2018

Panasonic is aware of recently reported side-channel analysis vulnerabilities known as Meltdown and Spectre affecting many modern microprocessors.  This document is provided to guide our valued customers towards the most up-to-date and accurate Toughbook support pages.

Panasonic has established a global Toughbook support page that will help customers with specific product queries and support guidance.  The link for the page can be found below:

http://pc-dl.panasonic.co.jp/itn/vuln/g18-001.html

8/11/2017

En analyse fra den globale analysevirksomhed IDC viser, at der vil forekomme mindre nedetid ved at implementere hårdføre tablets, håndholdte enheder og notebooks i virksomheder. Ifølge undersøgelsen er det muligt at spare op til 15 procent af totalomkostningerne henover fem år.

Løsningen er langsigtet

5/09/2017

West Atlantic har taget et klart valg om øge digitaliseringen i deres fly. Og allerede et år efter, ser det ud til at bære frugt. West Atlantic har investeret i Panasonics Toughpad FZ-G1 til hele flyflåden og skrotter nu pen og papir fremadrettet. Tabletten er godkendt til EFB-brug (Electronic Flight Bag) i luftfartsindustrien, som digitaliserer lufthavnskort, manualer, tjeklister og andre dokumenter, som piloten skal have adgang til under flyvningen.

En Toughpad til hver pilot

29/06/2017

Panasonics nyeste skud på Toughbook-stammen er blandt de letteste notebooks i verden. Toughbook CF-XZ6 er navnet. Med en fleksibel 2-i-1-skærm kan du adskille tastaturet fra skærmen, så notebooken også kan bruges som tablet.

Både i design og til forretningsbrug er Panasonic Toughbook CF-XZ6 fantastisk. Og med dens robusthed kan den klare det meste. Den egner sig godt til arbejdende mennesker, der tit er på farten og som har brug for en let, hårdfør og præsentabel notebook.

Pages