• Presse

Presse

22/02/2018

Kundernes digitale oplevelser skal gøres endnu bedre. Det mener IT-giganterne Panasonic og Pyramid Computer, der blandt andet leverer interaktive touchløsninger til detailhandlen. Derfor indgår de nu et samarbejde, der skal forbedre og udvikle berøringsstandere, selvbetjeningsmaskiner og håndholdte enheder.

7/02/2018

Panasonic Toughbook CF-20, der blev lanceret i 2015, er stadig markedets første og eneste fuldt robuste 2-i-1 bærbare computer med aftagelig skærm. Nu får den en overhaling, der blandt andet giver en højere ydeevne ved reduceret strømforbrug ved hjælp af 7. generations Intel® CoreTM vProTM-processorteknologi. Også batterilevetiden har fået en opdatering, og CF-20 kan nu holde op mod 17 timer på de to batterier, der medfølger.

6/02/2018

Fremover skal den globale teknologileverandør ScanSource i samarbejde med Panasonic sætte skub i et vækstende europæisk marked for robuste håndholdte enheder. Et marked der i 2016 oplevede en årlig vækst på 176 procent, ifølge tal fra VDC Research.

ScanSource har længe samarbejdet med Panasonic i USA og har lang erfaring med at understøtte Panasonics forretning.

31/01/2018

Panasonic lancerer nu en ny version af den populære ATEX-certificerede 10,1 tommer robuste Windows-tablet, Toughpad FZ-G1 ATEX. Udover mere computerkraft får den nye tablet op til 14 timer batterilevetid og udskiftelige batterier, der gør feltarbejde nemt. Desuden er Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX tablet certificeret til over jorden zone 2 arbejdsanvendelse, hvilket betyder at den må bruges i eksplosionsfarlige omgivelse. Den er derfor idéel til arbejde med eksempelvis kemikalier samt i olie- og gasindustrien.

Pages