Phone number: (+45) 43 20 08 00
  • FZ-G1 FZ-M1 A3 S1 G2 33

TOUGHBOOK Rugged Tablets

Panasonic TOUGHBOOK Tablets er med til at fremme effektivitet og produktivitet på måder, der ikke tidligere var mulige.

Den er særligt velegnet til let anvendelse i marken inden for brancher som f.eks. luftfart, bygge- og anlægsindustrien, kørende sælgere og teknikere samt i den offentlige sektor, hvor ekstreme arbejdsforhold er en konstant udfordring og konsekvenserne af sammenbrud er betydelige.

TOUGHBOOK Tablets-modellerne er udformet til at opfylde de samme standarder som alle TOUGHBOOKs og er dermed langt mere holdbare end lignende tablets på markedet. TOUGHBOOK Tablets er faldtestet i henhold til MIL-STD-810G og har en IP-klassificering for modstandsdygtighed over for støv og vand.

Enhedens indvendige magnesiumramme fungerer som et stærkt skelet, der beskytter de indvendige dele og printplade mod slag og stød ved fald mod gulvet. Elastomerbelægningen på enhedens hjørner reducerer stødkraften ved tab og beskytter skærmen. Skærmglasset er kemisk hærdet og direkte fæstnet til skærmen, hvilket gør glasset mere modstandsdygtigt over for vibrationer og stød og giver bedre skærmsynlighed.

Takket være den matte skærm, der kan ses i dagslys, samt TOUGHBOOKs førsteklasses produktkvalitet, professionel sikkerhed og avancerede enhedsstyring er TOUGHBOOK Tablets-modellerne de mest robuste og pålidelige tablets til virksomheder på markedet.

Google, the Google logo, YouTube and Android are trademarks of Google Inc.

 

Læs mere om EU ecodesigndirektivet 617/2013 her: www.ptc.panasonic.eu