• Fully ruggedised

Toughbook notebooks, fully ruggedized

Toughbook notebooks i vores Fully Rugged-serie, der er udstyret med Intel® Core™ i5 vPro™ Processor, er det absolut ultimative indenfor holdbarhed og pålidelighed.

Et magnesiumforstærket kabinet giver maksimal beskyttelse til de mest følsomme komponenter som f.eks. skærmen. Harddiske sikres mod slag og stød. Et fald fra en højde på 90 cm berører ikke funktionaliteten på nogen måde, og et specielt beskyttelseslag giver modstandsdygtighed overfor støv og vand.

Klarer ekstreme temperaturer og holder støv eller vand ude

Toughbook-serien Fully Ruggedized karakteriseres yderligere af at have pålidelig og konsistent funktion under ekstreme temperaturbetingelser – de arbejder også ved -20 °C og ved +60 °C. Udover dette egner de sig perfekt til vådt eller støvet arbejde i marken, så du kan stole på din Fully Ruggedized Toughbook*.

Alle Fully Ruggedized modeller lever op til MIL-standarden (MIL-STD 810G)¹ mht. modstandsdygtighed over for slag og lever også op til sikkerhedsstandarden IP65 vedr. indtrængning af vand eller støv².
 ¹Testet af et nationalt uafhængigt tredjeparts testlaboratorium iht. den amerikanske MIL-STD-810G Method 516.6 Procedure IV for transit drop test.
1 Testet af et nationalt uafhængigt tredjeparts testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.