• Gør virksomheden robust

    Sensible protection for the most
    frequently damaged components.

Business Ruggedized

Følsom beskyttelse til komponenter, der oftest beskadiges.

Komponenter som skærm, harddisk og tastatur beskadiges oftest i traditionelle bærbare enheder. Det er derfor Business Rugged Toughbook-modellerne har fokus på at beskytte disse.

Robustheden på Business Ruggedized Toughbook notebooks er blevet afgørende forbedret vha. faldtest. Faktisk kan de selv ved aktiv drift holde til fald fra en højde på op til 76 cm uden at blive beskadiget og med harddisken intakt.

Spild af drikkevarer (endnu en årsag til mange fejl i det daglige arbejde) kan ikke beskadige Toughbook Business-modellerne – specielle afløbskanaler beskytter på en sikker måde tastatur, touchpad og andre følsomme komponenter mod væskesprøjt, specielt på rejser. Et fuldt glas med 200 ml indhold, der spildes direkte hen over tastatur og touchpad, flyder ganske enkelt ud via afløbskanalerne. Al elektronikken i den bærbare forbliver tør og intakt.

Takket være en optimal trykfordeling kan Business Rugged Toughbook Executive-modellerne også holde til tryk på op til 100 kg/f. Derfor er specielt den følsomme lcd-skærm sikret mod brud og anden beskadigelse. Beskadigelse af harddisken mod eksterne stød og vibrationer forhindres også – da den er integreret i et slagfast magnesiumkabinet, der er udstyret med fire stødabsorberende puder fremstillet af high-tech-materiale.