Phone number: (+45) 43 20 08 00
  • Notebooks

    FZ-55

Vores produktserie: Panasonic Toughbook

Bærbare computere fra TOUGHBOOK

Hvilken bærbar computer fra TOUGHBOOK passer bedst til din virksomhed? Med et bredt udvalg af modeller, der repræsenterer et stigende niveau af robust holdbarhed, er du sikker på at finde en enhed, der opfylder lige præcis dine krav til en bærbar computer.

Robuste bærbare computere, der opfylder kravene fra de mest udfordrende arbejdsmiljøer

Helrobuste bærbare computere fra TOUGHBOOKs udvalg er støvafvisende, vandtætte, modstandsdygtige over for vibrationer og stødsikre fra højder på op til 180 cm. De er også konstrueret til brug ved meget lave og høje temperaturer, så vejret – eller det indendørs miljø for den sags skyld – bliver aldrig et problem for dine mobile teams.

Hvordan vælger du den rette robuste bærbare computer?

Hvordan ved du så, hvilken TOUGHBOOK der passer bedst til din virksomhed? Der er en række parametre, der skal tages i betragtning, når du træffer dit valg.

  • Robusthed – alle bærbare computere fra TOUGHBOOK er robuste. Men nogle er mere robuste end andre og er således mere holdbare. Vi kan hjælpe dig med at afgøre, hvad der passer bedst til dig.
  • Størrelse – skærmstørrelse, vægt og dimensioner er også afgørende faktorer i valget af den rigtige robuste bærbare computer. TOUGHBOOK giver dig også her en række valgmuligheder.
  • Fleksibilitet – har du brug for enheder, der kan fungere som tablets, når det kræves? Så kan en flip-over-formfaktor være lige noget for dig.
  • Konfiguration og porte til forretningsbrug – hvor godt opfylder konfigurationen af din robuste bærbare computer din virksomheds behov? TOUGHBOOK-enheder kan konfigureres i henhold til dine behov. Her kan vi også hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.