• COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

 • COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

  ------------------------------------------

  COMPASS Custom

  COMPASS Air

  COMPASS Manager

  COMPASS for Work

  COMPASS Security

 • COMPASS

  Navigate AndroidTM with ease

  ---------------------------------------

  COMPASS Custom

  COMPASS Air

  COMPASS Manager

  COMPASS for Work

  COMPASS Security

Panasonic COMPASS – Complete Android Services and Security (komplette Android-tjenester og -sikkerhed)

Løsning af problemer med Android i virksomheden

Efterhånden som anvendelsen af mobile Android-enheder i virksomheder øges, efterspørger mange virksomheder større fleksibilitet, tilpasningsmuligheder og reducerede implementeringsomkostninger. Desuden står de første virksomheder, der tog håndholdte og tabletbaserede Android-enheder til sig, nu over for nogle af de langsigtede udfordringer, der er forbundet med styringen og sikkerheden af disse enheder.

For bedre at forstå de udfordringer, der er forbundet med at arbejde med håndholdte og tabletbaserede Android-enheder i virksomheder, kan du klikke her og læse vores hvidbog.

Udnyttelse af mulighederne forbundet med Android i virksomheden

Panasonic COMPASS tilbyder alt det, du har brug for, til at implementere og styre dine robuste Android-tablet-pc'er og håndholdte Android-enheder fra Panasonic på sikker vis i virksomheden. Produktet er udviklet til, at du lærer at udnytte fleksibilitet i et Android-operativsystem med forvisning om, at Panasonics enheder passer til virksomhedens programmer, styring og sikkerhed. 

   

Et hurtigt overblik: De fem vigtige styringskomponenter i Panasonic COMPASS

COMPASS Custom

COMPASS Air

COMPASS Manager

Mulighed for at tilpasse Android-operativsystemet på din Panasonic-enhed, så den opfylder virksomhedens krav. Består af FOTA- (firmware over the air – firmware over luften), avancerede FOTA- og SCOMO-tjenester (Software Component Management Object – styringsobjekt til softwarekomponent), der opfylder alle dine opdaterings- og styringsbehov.

EMM-certificeringer (Enterprise Mobility Management), licenser og kunder med MDM, der specifikt er tilpasset hardware fra Panasonic. 

 

     
 

COMPASS for Work

COMPASS Security

 
Aktiverer Android for Work (AFW), så virksomheder separat og på sikker vis kan administrere virksomhedens og personlige data og programmer på én enhed.

Panasonic-certificerede tredjeparts sikkerhedsløsninger til at forbedre enhedens sikkerhed. 

 

Valg af de rigtige Android-enheder fra Panasonic til dine mobile medarbejdere

Panasonic Toughpad lancerede sin første Android-enhed til virksomheder i 2011 og tilbyder p.t. et udvalg af markedsførende, robuste Android-tabletenheder og håndholdte Android-enheder, der opfylder dine mobile medarbejderes krav vha. 4,7, 5, 7 og 10,1 tommers skærme. Klik her for at finde den rigtige Android-enhed fra Panasonic til din virksomheds behov.

   

 

*Android er et registreret varemærke tilhørende Google Inc.