Phone number: (+45) 43 20 08 00
  • TOUGHBOOK 20 TOUGHBOOK 33 TOUGHBOOK T1 TOUGHBOOK N1 TOUGHBOOK 55 TOUGHBOOK G1 TOUGHBOOK M1 TOUGHBOOK S1 TOUGHBOOK A3 TOUGHBOOK G2 Standard TOUGHBOOK L1

Panasonic Computer Product Solutions-produktserien

TOUGHBOOK-produkter og -tilbehør

Håndholdte enheder, tablets, bærbare computere eller 2-i-1-bærbare computere – TOUGHBOOK har det hele, når du er på jagt efter din næste robuste enhed.

Og det omfatter endda også et komplet udvalg af tilbehør, der alt sammen er designet til formålet og er klar til hjælpe dig med at opnå maksimal produktivitet med din TOUGHBOOK-teknologi.

Så uanset om du i forvejen er TOUGHBOOK-bruger, IT-indkøber, der køber robuste computere til sin virksomhed, en forhandler eller softwareudvikler, kan du finde nyttige oplysninger om hele udvalget af produkter og tilbehør på denne del af vores websted.

Udvalget omfatter:

  • Robuste bærbare computere –holdbare enheder, der repræsenterer det nyeste fra 20 års produktudvikling og -levering.
  • Robuste tablets – enheder, som integrerer de seneste teknologiske innovationer, såsom Intel RealSense 3D-målingsfunktion og kameraer til termiske billeder.
  • 2-i-1-enheder – helrobuste, aftagelige formfaktorer, der kan betjenes i flere tilstande og i ethvert miljø.
  • Håndholdte enheder – lette, effektive enheder i lommestørrelse, der samler det bedste fra alle verdener, herunder håndholdte enheder, smartphones og stregkodelæsere, i en enkelt specialistpakke.
  • Tilbehør – fra gennemtænkte dockingstationer til køretøjer, der holder dine TOUGHBOOK-enheder sikkert fast på farten, til strømkilder og portreplikatorer, der er uundværlige, når kontoret følger dig, hvor end du går hen. Med vores udvalg af tilbehør får du endnu mere ud af din TOUGHBOOK-teknologi.
  • EPOS-systemer– med 30 års erfaring inden for elektroniske salgsstedssystemer kan de seneste løsninger i vores udvalg mere end leve op til kravene i nutidens detail-, fritids-, hotel- og restaurationsbrancher.
  • ProServices og Protect – som et tillæg til vores hardware har vi ProServices og Protect, der giver dig det ypperste inden for skræddersyet teknik, tilpasning, hjælp til opsætning samt garanti- og sikkerhedsløsninger.

Vil du vide mere om hele TOUGHBOOK-udvalget? Tag en snak med os i dag.

På vores produktvejledningssider finder du udførlige produktoplysninger, specifikationer, anmeldelser, vejledninger til tilbehør og brancheprogrammer, samt meget mere om den support og de servicetilbud, der er grundlaget for vores produkters succes.

Hvis du vil have flere oplysninger om vores produkter, tilbehør eller tjenester, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores TOUGHBOOK-team vil med glæde hjælpe dig med at finde præcis det, du søger, og drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig med at overkomme din virksomheds udfordringer.