Phone number: (+45) 43 20 08 00
 • Powerful. Secure.
  Reliable.

  Get to know Windows 11

Windows 11 FAQ

Få mere ud af Windows 11 og TOUGHBOOK

Dette nye operativsystem vil tilbyde hurtigere indlæsningstider, forbedrede sikkerhedsfunktioner og forbedret batterilevetid, hvilket gør det lettere for dine medarbejdere at oprette forbindelse på farten.

 

Gør dig klar til at opleve klassens bedste hastighed, kraft og sikkerhed.

 

Et nyt perspektiv

 

Windows 11 tilbyder en rolig, ren grænseflade til arbejde uden begrænsning. Fra den opdaterede startmenu til nye måder at oprette forbindelse til kolleger på via beskeder og indhold – dette er det ideelle miljø for dem, der ønsker mere ud af deres enhed.

 

Større produktivitet

 

Udnyt produktivitetsværktøjer som Snap Layouts. Med flere skriveborde kan du holde dig organiseret og skifte til øjeblikkeligt mellem projekter og workstreams med et klik på en knap.

 

Problemfrit samarbejde

 

Med Microsoft Teams kan du oprette forbindelse til og samarbejde med andre fra din bærbare computer. Ring til kolleger og afholder møder hele dagen via WiFi eller GPRS, hvis du er ude i marken.

 

En pc til alle

 

Den nye Windows 11 vil være tilgængelig med tre TOUGHBOOK-modeller, så du kan drage fordel af de nyeste innovationer inden for berøring, pen og stemmeinput.

 

Sikkerhed, der er tillid til

 

Deres seneste. Vores sikreste. Del, installer og administrer eksternt med indbygget Windows 11-sikkerhed. Sammen med TOUGHBOOK's brancheførende beskyttelse er dette en klassens bedste oplevelse.

 

Ubegrænset forbindelse

 

Med chat og opkald indbygget i din proceslinje gør den nye Windows 11 det muligt at oprette forbindelse til alle med blot et par klik – uanset hvilken enhed de er på.

toughbook

Windows 11-opgraderingen leveres til kvalificerende TOUGHBOOK-enheder, der starter i begyndelsen af 2022. Timingen varierer afhængigt af enhed. Visse funktioner kræver specifik hardware.

 

FAQs

 • Hvornår blev Windows 11 lanceret af Microsoft?

  Microsoft lancerede Windows 11 til markedet den 5. oktober 2021.

 • Hvornår vil Windows 11 være tilgængelig for Panasonic TOUGHBOOK?

  Windows 11 vil være tilgængelig for alle TOUGHBOOK-modeller, der opfylder minimumkravene til hardware i første kvartal af 2022.
  Windows 11-krav - Nyheder i Windows | Microsoft Docs

 • Hvor længe vil Windows 10 blive understøttet af Microsoft?

  Windows 10 understøttes af Microsoft indtil den 14. oktober 2025.
  Windows 10 Home og Pro - Microsofts livscyklus | Microsoft Docs

 • Vil der være en Windows 10 Downgrade Model tilgængelig?

  Ja, en Windows 10 Downgrade Model vil være tilgængelig for alle TOUGHBOOK-modeller, der opfylder minimumkravene til hardware i første kvartal af 2022. Det betyder, at modellen leveres med en Windows 11 Pro-licens og Windows 10 Pro forudinstalleret.

 • Kan jeg opgradere min eksisterende TOUGHBOOK til Windows 11 gratis?

  Alle TOUGHBOOK-modeller, der opfylder minimumkravene til hardware, kan opgraderes gratis til Windows 11. Driverrutiner vil være tilgængelige i første kvartal af 2022.

 • Hvordan ved jeg, hvornår opgraderingen til Windows 11 er tilgængelig til min Windows 10 TOUGHBOOK?

  Microsoft sender dig en notifikation, når din kvalificerede TOUGHBOOK-enhed er blevet testet og valideret til den gratis opgradering. Eller du kan gå til Windows Update og se for dig selv. Bemærk, at der kræves en betydelig download for at fuldføre denne opgradering.

 • Er der en frist for det gratis tilbud? Skal jeg betale for at opgradere?

  Det gratis opgraderingstilbud har ikke en bestemt slutdato for kvalificerede systemer. Mens Microsoft forbeholder sig ret til i sidste ende ende at afslutte støtte til det gratis tilbud, ville det ikke være før mindst et år efter generel tilgængelighed.

 • Hvor kan jeg finde minimumkravene til hardware til Windows 11?

  Windows 11-krav - Nyheder i Windows | Microsoft Docs

 • Hvad er de nye funktioner i Windows 11?

  Udforsk Windows 11 OS, Computere, Apps og mere | Microsoft

 • Hvad er fordelene ved Windows 11 til Enterprise?

  Windows 11 indeholder en velkendt moderne og opdateret grænseflade, der hjælper med at øge produktiviteten og forbedrer samarbejdsoplevelsen for slutbrugere, samtidig med at der opretholdes en ensartet administration for it-administrerede enheder.

 • Hvad sker der med mine filer under opgraderingen?

  Som standard overføres alle dine filer og data. Microsoft anbefaler dog, at du sikkerhedskopierer dine filer før installationen.

 • Hvilket tilbehør og hvilke programmer er kompatible?

  De fleste software og tilbehør, der arbejdede med Windows 10 forventes at arbejde med Windows 11. Kontakt softwareudgiveren eller tilbehørsproducenten for at få specifikke oplysninger om dine produkter.

 • Jeg havde brug for at foretage væsentlige ændringer i mine it-processer, ledelsestilgang og værktøjer til at rumme Windows 10. Hvad vil denne nye version kræve, at jeg ændrer?

  Windows 11 er baseret på det samme fundament af Windows 10, så det understøtter de samme administrationsværktøjer, som du bruger i dag med Windows 10.

 • Jeg bruger Windows Autopilot til at klargøre TOUGHBOOK-enheder til slutbrugere. Vil Windows Autopilot være tilgængelig til Windows 11?

  Ja, du vil være i stand til at bruge Windows Autopilot til Windows 11-enheder.

Har du brug for mere information? Kom i kontakt med et af vores team i dag