Phone number: (+45) 43 20 08 00
  • Specialist engineering

Konstrueret af Panasonic-specialister til specialister inden for forskellige områder

Toughbook og Toughpad notebook-computere og tabletter er ikke ordinære enheder. Vore specialistteknikere og produktionsfagfolk designer og bygger hver del af hver model. Så hver udformning, hver egenskab og hver funktion er skabt specifikt til formålet.

Og hvordan ved vi, hvad der er brug for? Lige siden vores tidligste dage har vi indarbejdet en moralsk grundindstilling med "kundens stemme", så vi lytter til, hvad du vil have, før vi leverer ægte banebrydende teknologi på mange områder. På denne måde opnår vi altid den perfekte balance mellem optimal ydelse på alle områder og den ultimative kundeoplevelse til enhver tid.

 

Robust teknologi

Robust er, hvor Toughbook slog sit navn fast. Derfor er hvert aspekt af en Toughbook eller Toughpad designet til at være robust indefra og ud – frem for et standardprodukt, der omdannes til at give indtryk af at være robust.

For eksempel er alle komponenter i vore enheder fleksibelt monteret for større holdbarhed. Kabinetterne og chassiserne er designet med stor vridningsstyrke, og vi bruger guldbelagte konnektorer i vores produkter for at forhindre, at de ruster. Selv vores AC-adaptere og USB-forbindelser er testet og specialfremstillede (bygget til at holde til 30K indføring) for at levere den ultimative robuste oplevelse.

Der er naturligvis også de certificeringer, der følger med vore produkter. Nogle af vores enheder har helt op til IP68-klassificeringer for vand- og støvsikkerhed og MIL-STD 810G-certificeringer for fald.

   

Skærmteknologi

Skærmteknologien, der findes i Toughbook- og Toughpad-enheder, er en fint tilpasset kombination af robuste funktioner og maksimal brugervenlighed. For at være modstandsdygtige over for arbejdslivets slag og skrammer er vores skærme fleksibelt monterede i magnesiumlegering frem for at være skruet ufleksibelt fast på kabinettet, så de meget lettere kan absorbere stød modsat andre notebook-computere og tabletter.

Touchscreen-teknologien, der findes i vores produkter, imødekommer også den dobbelte udfordring det er at have førsteklasses anvendelse og robust holdbarhed. Panasonics kapacitive skærme er ideelle til nøjagtig og responsiv ydelse under alle forhold, mens beskyttet teknologi lader brugere betjene dem, selv når de bærer kraftige industrihandsker. Teknologi til genkendelse af underskrift føjer til deres egenskaber i marken, mens nedpudsede skærme, der kan aflæses udenfor, gør Toughbook og Toughpad lette at anvende udenfor på farten.

Endeligt, hvis der skal gås på kompromis, kommer kundens behov igen i første række. Ultrahøj lysstyrke er for eksempel ikke et afgørende krav i nogle tilfælde, hvorimod effektivt strømforbrug er. Derfor opvejes den besparelse, vi opnår med henblik på skærmens lysstyrke, med enhedens strømforbrug.

   

Batteriteknologi

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at batteriteknologi er en nøglekomponent i vores specialistkonstruktion. Panasonic er jo, når alt kommer til alt, verdens største batterifremstiller. Derfor er vi bedre stillet end nogen andre til at levere den mobile batteriteknologi, der er så vigtig for succesfuld ydelse i marken.

Vore enheder har langtidsholdbare batterier, ofte hot-swap og batterier, der kan udskiftes/erstattes – nogle modeller har også et sekundært batteri som ekstraudstyr. Og modsat mange konkurrenter optimerer vi vores produktdesign på linje med det systemreferencedesign, vi modtager fra vores chip-/modstandsfremstillingspartnere for at forlænge batterilevetiden.

   

Forretningsgrænsefladeteknologi

Når vi konfigurerer vore Toughbook- og Toughpad-produkter, kan vi inkludere mere eller mindre alt, en kunde kan komme i tanke om. Det omfatter alle standard industriporte samt alle ældre porte (True Serial, osv.) samt support til HDMI, VGA og fuld størrelse USB (Type C).

Ved at basere vore produkter på et "modul"-koncept forvandler de yderligere niveauer af konfiguration, som vi kan levere, produkterne til topfokuserede løsninger, der passer til meget specifikke formål. Og med sikkerhed langt fra ineffektiviteten af notebook-computere og tabletter, som ikke er specialiserede, og som kræver ustabilt, besværligt ekstraudstyr.

   

Trådløs teknologi

Verdensførende robust design er intet, hvis du ikke kan holde forbindelsen til data, applikationer og forretningskritiske systemer. Vi er den eneste fabrikant af trådløse mobile computere, der designer og producerer sin egen antenne.

Den indbyggede trådløse funktionalitet i hver Toughbook og Toughpad er testet til det yderste i Panasonics eget lyddøde rum – det største i verden og fuldstændigt unikt inden for notebook- og tabletfremstilling.

Ved hjælp af indbygget, integreret trådløs teknologi kan vi eliminere ekstern interferens i kommunikationer og holde forbindelsen i marken i mere ekstreme situationer i længere tid og ved højere hastigheder.

   

Dynamisk ydelsesteknologi

Du har brug for den mest højtydende enhed, der findes, i den mest passende udformning. Vi er specialister i at finde balancen. Med henblik på, for eksempel, termiske egenskaber, er vore produkter finjusterede. I nogle tilfælde holder design uden ventilatorer vægten og strømforbruget nede på et minimum, mens den robuste beskyttelse er på det højeste. I andre tilfælde, hvor en ventilator er nødvendig for at sikre optimal ydelse, styres den (frem for blot "til" eller "fra"), så der ikke gås på kompromis med robustheden.

Måden, som varme styres på i vore enheder, sikrer også den bedst mulige brugeroplevelse. Et "varmedampskammer" fører varme væk fra moduler med høje temperaturer til områder, der ikke er brugerintensive, så brugeren aldrig støder på varme steder, når enheden bruges.

   

Vægtteknologi

At holde vægten nede på et minimum gør brugeres arbejdsliv lettere – særligt når du arbejder med en Toughbook eller Toughpad i otte timer eller mere i marken.

Derfor er hvert aspekt af vore produkter designet til at holde vægten nede. Sprøjtestøbning af magnesiumlegering gør, at vi kan skabe yderst detaljerede, komplekse men ekstremt lette konstruktioner, mens omhyggelig strukturmæssig analyse betyder, at vi kan bore huller i enheder for at reducere den samlede vægt uden at reducere robusthed (en tilgang vi deler med luftfartøjsindustrien). Vi går endda så langt som til at pudse glasset for at gøre det tyndere på vores forretningsrobuste modeller for at reducere vægten.