• Pleje og vedligeholdelse af aktiver

Pleje og vedligeholdelse af aktiver

Du skal optimere brugen af dine aktiver – uanset hvor de er. Du skal derfor udstyre dine serviceteknikere i marken eller dine vedligeholdelsesingeniører med værktøjer, der giver dem mulighed for at pleje disse aktiver iht. de standarder, du kræver.

Det er her, Toughbook kan give en kæmpestor værdi.

Hvad er processen?

Når vi taler om pleje og vedligeholdelse af aktiver, henviser vi til optimeringen af alle markbaserede aktiver i din organisation. De skal vedligeholdes, repareres, opgraderes, rekonstrueres eller måske omplaceres i forskellige stadier i deres livscyklus.Og det genererer en lang række forretningsprocesser.Det kan f.eks. være forebyggende arbejde. Aktivet skal gennemgås og vurderes mht. udførelse og produktivitet. Behovet for eventuelle reparationer skal identificeres, videregives og planlægges. Igangværende vedligeholdelse skal udføres.På den anden side kan processen være reaktiv – der rapporteres en fejl, og teknikeren skal reagere på den mest passende og omkostningseffektive måde. Korrekt, regelmæssig rapportering skal dokumenteres og alt efterfølgende præventivt arbejde skal skemalægges.Til grund for dette ligger naturligvis udfordringen ved at udføre arbejdet under svære forhold. Forhold, hvor man traditionelt ikke har kunnet bruge teknologi. Forhold, hvor teknikerne i marken normalt har mistet digital adgang til programmer og data.

Hvordan forbedrer Toughbook processen?

Toughbook giver teknikere adgang til flere og mere værdifulde oplysninger. I situationer hvor andre bærbare computere eller mobile enheder ikke kan bruges, bliver de et procesomdannende værktøj.Hastighed – teknikere arbejder hurtigere, når de har de rette oplysninger. Hvad enten det er oplysninger om teknik, rutevalg, sted eller serviceprotokol, kan Toughbook give adgang til alt, som teknikeren har brug for at vide i enhver tænkelig situation.Arbejdsprotokoller – med integrerede feltkameraer og Bluetooth-konnektivitet giver Toughbook teknikere mulighed for at samle arbejdsprotokoller meget hurtigere og lettere. Deres formålstilpassede design forbedrer denne proces endnu mere. Touchskærmen er perfekt til enkel kommentering af arbejde, mens det er i gang, og den trådløse militærstandard betyder, at arbejde kan optages, vises og måles i realtid, uden behov for gengivelse af papirbaserede protokoller på et senere tidspunkt.Kundetilfredshed – ved pleje og vedligeholdelse af aktiver på kundens lokaliteter, er teknikeren virksomhedens ansigt udadtil. Så brugen af Toughbook til at gøre dem mere effektive er den ideelle måde at forbedre både kundetilfredsheden og deres positive opfattelse af din organisation.