• Design og inspektion, og Toughbook

Design og inspektion, og Toughbook

Hvis du beskæftiger dig med håndtering af professionelle i marken inden for bygge- og anlægsindustrien, ingeniørarbejde, arkitektur, transport eller mange andre industrier, vil du uden tvivl genkende vigtigheden af design, der passer i marken, og inspektion som en essentiel proces for din organisation.

Men du vil også være klar over, at processen volder visse vanskeligheder.

Hvor opstår de største barrierer?

For det første er der det simple faktum, at inspektion og design i marken er en udendørsproces. Så vejrforholdene er en altid eksisterende barriere. Da teknologi traditionelt set aldrig har kunnet bruges i disse udfordrende udendørsmiljøer, har papirbaseret dokumentation og protokoller været den eneste mulighed.Papirer er dog umulige i regnvejr. Og papirbaserede protokoller, der ofte skal omdannes til et digitalt format på et senere tidspunkt, kan give mulighed for fejl.Dernæst er nøjagtigt design og inspektion i marken afhængig af de korrekte data og programmer. Arbejde uden for virksomheden fjerner muligheden for adgang til disse kritiske faktorer, hvilket udgør en væsentlig udfordring for den korrekte, effektive udførelse af processen.Det er også et spørgsmål om tid. Udførelse af design- og inspektionsarbejde uden digitale værktøjer kan blive en langtrukken og besværlig opgave. Og i den kommercielle verden er tid lig med penge.Endelig er design og inspektion ikke en statisk proces. De vigtigste mål og data har ændret sig for altid, og skal ændres og manipuleres på arbejdsstedet. Det er ekstremt udfordrende uden digital adgang til de rette data.

Hvordan forbedrer Toughbook processen?

Toughbook er det ideelle arbejdsværktøj til professionelle inden for konstruktion og inspektion, hvilket gør dem både selvstændige og mere effektive mht. arbejdstid.Koordinering – styring af team bestående af inspektører eller teknikere, der er meget geografisk spredt, er en udfordring. Toughbook overvinder dette vha. konnektivitet i verdensklasse og integreret GPS.Holdbarhed – konstruktion og inspektion i marken udføres, hvor der er behov for det – ikke der hvor konstruktøren eller inspektøren vil have det til at ske. Det kan være til vands, på en støvet byggeplads eller i et ekstremt farligt miljø. Toughbook er i deres rette element i disse rammer og fungerer der, hvor andre teknologier ganske enkelt ikke kan.Funktionalitet i marken - Toughbook fungerer, hvor andre teknologier ikke kan følge med. Nu kan dit personale ude i marken få adgang til de data og tegninger, som de har brug for, når de er på stedet, i et digitalt og forbedret format. Udvalget af skærmstørrelser og formfaktorer betyder, at de kan klare kravene fra CAD-arbejde i marken, og deres råstyrke giver dem mulighed for at håndtere selv den mest komplekse, tekniske dokumentation.