Phone number: (+45) 43 20 08 00
  • CPS Product line up

Mobile TOUGHBOOK-pc'er og -tabletenheder

Om os

 
TOUGHBOOK er ikke kun førende på markedet for robuste pc’er og tabletenheder – den definerede markedet. Siden vores første model blev introduceret for over 20 år siden har mobile TOUGHBOOK-pc'er og -tabletenheder skabt deres egen niche i en verden med mobilteknologi og redefinerer mulighederne for adgang til data og applikationer i de mest krævende miljøer.
 
Lige fra starten har vi bevaret vores ingeniørkultur, hvor vi indberegner ”kundens stemme”, i alt hvad vi laver. Denne forpligtelse til at lytte til kunden giver os mulighed for at levere de specialenheder i høj kvalitet, der betegner vores sortiment af forskellige løsninger.
 
Hvis du skal forstå fordelene ved at bruge TOUGHBOOK-baserede løsninger i din organisation, skal du overveje de udfordringer, som dine mobile arbejdere står over for.
 
Hvad forhindrer dem i være mere produktive? Mere effektive?
Arbejde mere rentabelt med en nemmere grad af styring?
 
Disse spørgsmål kan med stor sandsynlighed skyldes et problem med at opnå adgang til data eller applikationer i marken. Det kan skyldes en manglende evne til at opnå tilslutning til centrale systemer. Det kan skyldes mangel på en egnet strømkilde, der kan opretholde driften af teknologien. Det kan være noget så enkelt som regn eller solskin, der forhindrer dine medarbejdere i at arbejde hurtigt og effektivt.
 
Og her begynder historien om TOUGHBOOK-enhederne. Panasonic udstyrer mobile TOUGHBOOK-pc'er og -tabletenheder med teknologi, der er specielt udviklet til at overvinde de forhindringer, som utallige fagfolk inden for mange brancher står over for hver dag.
 
Når folk beskriver eller diskuterer robuste eller holdbare bærbare pc'er, vil du derfor ofte støde på ordet ”TOUGHBOOK”.