Phone number: (+45) 43 20 08 00
  • About Computer Product Solutions

Om Panasonic Computer Product Solutions

Panasonic TOUGHBOOK | Ledende markedet siden 1996

Panasonic TOUGHBOOK - førende i verden inden for robuste bærbare computere og tablets siden 1996
Når folk spørger: ”Hvilke er de bedste robuste bærbare computere og tablets i verden?”, tror vi, at der er flere faktorer, der betyder, at Panasonic TOUGHBOOK er det rigtige svar.
Vores arv, vores track record af succes, vores specialteknik, sektorekspertise og  vores service i verdensklasse og forpligtelse til innovation - de kombinerer alle for at sætte TOUGHBOOK robuste bærbare computere og tablets et skridt foran.
Men hvis det stadig er et subjektivt svar, når det gælder spørgsmålet om, hvem der er verdensmarkedsleder inden for robust computing, er svaret absolut definitivt Panasonic TOUGHBOOK.
Siden vi skabte det robuste computermarked for mere end to årtier siden, har vi etableret os som nr. 1 i kategorien og har fastholdt vores position som europæiske markedsledere med 45% indtægtsandel af salget af robuste og holdbare notebooks og tablets i 2019.*

 

Forskellen er i vores DNA

Hvad der virkelig adskiller TOUGHBOOK - og hvorfor vi er det logiske valg for din organisation - er grunden til vores eksistens. Vores DNA.

Vi tror på at hjælpe virksomheder som din i hele Europa med at blive bedre. At være i stand til at gøre mere. At være i stand til at arbejde på måder, der tidligere var umulige. At kunne tilbyde bedre service. At være mere produktiv.
Og for at gøre det tror vi på at være anderledes. Forskellig fra andre producenter af mobilteknologi. Mere i takt med, hvad brugerne har brug for. Mere specialiseret i at matche deres krav til vores robuste teknologi.
Fra begyndelsens øjeblik handler alt om, hvad vi gør, om at være bedre, mere ekspert og mere egnet til formålet end noget andet på markedet.

Ligesom de mennesker, der bruger vores teknologi: 'Forskelligt er i vores DNA'.
 

Lytter til vores kunders stemme

Fra første dag har vi bygget vores omdømme - og vores succes på markedet - på vores kunders behov, mål og krav. Ved at tale med dem, planlægge med dem og, vigtigst af alt, at lytte til dem, har vi udstyret vores TOUGHBOOK robuste mobile pc'er og tablet med teknologi, der er unikt designet til at slå adgangsbarrierer, der støder på dagligt i en række industrier.

Hver form og funktion på hver notebook, tablet eller håndholdt enhed oprettes specifikt til formålet. Intet overlades til tilfældighederne. Uanset hvilke udfordringer og forhold dit mobile personale står overfor i deres daglige jobarbejdsliv, er TOUGHBOOK allerede blevet testet for at modstå dem, hvilket holder dine teams produktive, effektive og rentable.

Det er derfor, i dag, når folk beskriver eller diskuterer holdbare eller robuste bærbare computere, siger de simpelthen 'TOUGHBOOK'.