• Ønsker du et forbrugerapparat, eller har du brug for noget mere robust?

Ønsker du et forbrugerapparat, eller har du brug for noget mere robust?

Det kan være fristende at overveje forbrugerapparater. Vi er alle vant til dem i vores dagligdag. 

Men tænk på det på denne måde. Når du ser dig omkring i dit pakhus eller produktionsanlæg, hvad ser du? Beskyttelseshjelme, fluorescerende beklædning, beskyttende arbejdstøj, hårdført fodtøj – absolut ikke den daglige beklædning du ser på gaden hver dag. Og det samme bør gælde dine computere.

Forbrugerapparater er ikke designet til udfordrende arbejdsmiljøer. De har ikke holdbarheden, tilslutningsmulighederne, de vejrbestandige egenskaber eller den konfigurationsfleksibilitet, som din virksomhed har brug for. Så du opdager rimeligt hurtigt, at din første IKT-udbetaling er værdiløs.

Enheder som Panasonic Toughpad-tablets er dog anderledes. Årsagen? Her er et par grunde…

Robuste fra inderst til yderst

Vores produkter er faldprøvede ved 180 cm fra 26 vinkler, vibrationstestede for at sikre drift i uaffjedrede køretøjer og kan klare ekstreme temperaturer, så de er robuste nok til at virke exceptionelt på udfordrende arbejdspladser.

Rugged from the inside out
Work without limits
Arbejd uden begrænsninger

Med berøringsfølsomme skærme, som kan klare handsker og regn, og som er antirefleksive, så de kan aflæses i solskin, sørger vores IP-klassificerede enheder for, at driften holdes i gang. Indendørs som udendørs. I al slags vejr. Uanset tidspunkt.

Ergonomisk mobilitet

Vores fuldt ud robuste og fleksible ergonomisk designede og strengt testede dockingstationer og ophæng til køretøjer leverer et komplet system, der overholder alle sikkerhedskrav, og som let overføres mellem gaffeltrucks.

Dedicated accessory range
Ergonomic mobility
Dedikeret tilbehørsserie

Fra stregkodescannere og RFID-aflæsere til software der forbedrer sikkerhed og tilslutning - alt tilbehør er testet og certificeret af Panasonic til Toughbook- og Toughpad-standarder, hvilket garanterer fuld kompatibilitet.

Nyeste systemer og teknologi

Vælg mellem de nyeste Windows®- eller Android™-operativsystemer og de seneste Intel®-processorer.

Latest systems and technology
Optimised connectivity
Optimeret tilslutningsevne

Hvor andre enheder fejler, holder Toughbook og Toughpad forbindelsen. Vores modeller tilbyder kombinationer af LAN, trådløs LAN, Bluetooth, WWAN (3G/4G) og GPS, og vores dockingstationer til køretøjer tilbyder dobbelt antennegennemgang (ekstraudstyr) for yderligere forbedret tilslutning.

Specialistsupport og -serviceydelser

Panasonic ProServices tilbyder værdiskabende professionelle serviceydelser, der omfatter administreret anvendelse, teknisk support, styring af aktiver og brugeroplæring, hvilket sikrer, at dit projekt implementeres uden problemer og med godt resultat.

Specialist support and services