Udfordringerne i sundhedssektoren afhjælpes med en Toughbook

Toughbook- og Toughpad-tablets, bærbare pc'er, 2-i-1 aftagelige og håndholdte
enheder er udviklet med dine sundhedsmedarbejdere i tankerne. 

Få adgang til patientjournaler på plejestedet

Når dit personale har sikker adgang til de patientdata, de har brug for i løbet af dagen på forskellige steder, kan de bruge mere tid på patienter og give en bedre pleje. Toughbook og Toughpad tilbyder uovertrufne tilslutningsmuligheder takket være 4G LTE-indstillinger, avanceret antenneteknologi og forbedret databeskyttelse.

 

 

 

Flere opgaver på farten  

Automatisering af opgaver som f.eks. medicinuddeling og overvågning af livstegn forbedrer produktiviteten for sundhedspersonalet og reducerer fejl. Panasonic Toughbook CF-XZ6 har f.eks. unikke funktioner til sundhedssektoren såsom en 2-i-1 aftagelig formfaktor og integrerede trådløse tilslutningsmuligheder.

Dette resulterer i en let, mobil og moderne "lægetaske" til sundhedspersonale.

 

Præcis overvågning og måling

Med integrerede Intel RealSense 3D-kameraer kan dit sundhedspersonale nøjagtigt måle og spore helingen af sår, tryksår og forbrændinger. Dette gør det muligt for konsulenter at overvåge patienter, der befinder sig langt væk, og reducere antallet af henvisninger.

 

Robust mobilitet 

Sundhedssektoren omfatter mange miljøer. Så effektivitet på farten bør aldrig kompromitteres. Toughbook- og Toughpad-enheder er små, lette og montérbare med indbyggede håndtag, 2-i-1 aftagelige designs og uovertruffen robusthed (nogle modeller er modstandsdygtige over for fald på op til 3 meter), og de tilbyder ikke kun problemfri mobilitet, men også uforstyrret drift. I al slags vejr, uanset hvor patienten befinder sig. 

 
 

Databeskyttelse

Ud over adgangskodeværktøjer, Trusted Platform Mobile (TPM) og en harddisklås leveres de bærbare Toughbook- og Toughpad-løsninger med Windows Hello-login, FusionPipe-godkendelse og NetMotion Wireless, som er en software, der opretter en sikker forbindelse. 

Sundhedspleje uden begrænsninger 

Toughbook- og Toughpad-enhederne tilbyder op til 28 timers batterilevetid og hot-swap-batterier, så de kan bruges samtidigt af flere sundhedsmedarbejdere, til flere vagter og til flere, lange ture.  

 

 

 

Kontakt os

Tal med en venlig medarbejder fra Panasonic-teamet i dag for at finde ud af, hvordan robuste Toughbook- og Toughpad-enheder kan hjælpe din sundhedsplejeorganisation med at reducere omkostningerne, øge effektiviteten, levere bedre kundeservice og i sidste ende redde flere liv.