Lev op til udfordringerne inden for sektoren for vedligeholdelse af vejnettet

Hvad er de væsentligste forhindringer for, at dit personale kan være effektivt i marken? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se, hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Muligheden for at vedligeholde din transportinfrastruktur overalt og under alle betingelser
Ja, det er min udfordring

Toughbooks er det ideelle værktøj til vedligeholdelse af infrastrukturen i den offentlige transport. De giver dit vedligeholdelsespersonale i marken mulighed for hurtigt at finde problemer, kontrollere digitale dokumenter og tegninger, bestille reservedele online og blive dirigeret hurtigt til næste job med den indbyggede GPS. Og alt dette kan gøres overalt og under alle betingelser. Personalet kan arbejde hele dagen med batteri, i alle vejrsituationer, i skinnende sollys og har en lang række konnektiviteter.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook-specialist lige nu.

Behovet for at minimere afbrydelser i vej- og jernbanenettet
Ja, det er min udfordring

Minimering af afbrydelser er en kæmpe prioritet for netværksudbydere. Så tid og effektivitet er kritiske faktorer. Toughbooks med deres enestående konnektivitet giver mulighed for at arbejde overalt, og den universelle funktionalitet giver vej- og jernbaneingeniører mulighed for at arbejde hurtigere, mere nøjagtigt og mere produktivt end nogensinde før. Det resulterer i at afbrydelser i vejnettet holdes på et absolut minimum.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook-specialist lige nu.

Behovet for at forbedre mit vedligeholdelsespersonales effektivitet
Ja, det er min udfordring

Med Toughbooks kan arbejdsprocesser ændres fuldstændigt, hvilket giver vedligeholdelsespersonalet mulighed for at være mere produktivt. Der er adgang til dokumenter og tegninger hvor som helst, integreret GPS giver personalet mulighed for at blive dirigeret effektivt og lokalisere aktiver, integrerede kameraer kan optage aktivets tilstand straks, og personalet kan få adgang til oplysninger om lager og værktøj i realtid ved brug af Toughbooks kraftige trådløse konnektivitet.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Pålidelighed / Holdbarhed
Pålidelighed / Holdbarhed

Selv vores mindste maskiner lever op til de udfordringer, man møder, når man arbejder mobilt inden for vejtransportsektoren. Tag nu Toughbooks ultramobile pc (UMPC) CF-U1. Med sine 1.060 gram kan enheden holde til fald fra 120 cm højde. Og ydermere er nogle af vores modeller helt op til IP65-kompatible mht. modstandsdygtighed over for støv og fugt¹.

¹Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Portabilitet / Mobilitet
Portabilitet / Mobilitet

Du har behov for at tage enhederne med ud i marken – hvilket betyder, at mobiliteten er afgørende. Små, monterbare formfaktorer og unikke designfunktioner, som f.eks. et integreret håndtag, betyder, at Toughbooks kan medbringes overalt, hvor det er nødvendigt.

Ingen adgang til strøm
Ingen adgang til strøm

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.

Konnektivitet
Konnektivitet

Med det integrerede WLAN- og HSPA-modul (ekstraudstyr) kan man foretage sig ting som f.eks. hente og sende digitale billeder – selvom man arbejder under de mest udfordrende udendørsforhold. Dette betyder, at du reducerer forsinkelserne i vejnettet og reducerer eventuel overarbejdsbetaling.