Imødekom udfordringerne inden for offentlige forsyninger

Hvad er de væsentligste forhindringer for, at dit personale kan være effektivt i marken? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Sådan gør du din virksomhed mere miljø- og kundevenlig
Ja, det er min udfordring

Integrationen af GPS og kraftig trådløs konnektivitet i Toughbook giver dit personale i marken mulighed for at blive dirigeret dynamisk fra job til job i realtid. Dette giver dit personale mulighed for at bruge mere tid på at hjælpe kunder, samtidig med at de reducerer deres brændstofforbrug og nedbringer deres CO2-udslip.

Behov for at forbedre vedligeholdelsespersonalets effektivitet
Ja, det er min udfordring

Med Toughbook kan arbejdsprocesser ændres fuldstændigt, hvilket giver vedligeholdelsespersonalet mulighed for at være mere produktivt. Der er adgang til dokumenter og tegninger hvor som helst, integreret GPS giver personalet mulighed for at blive dirigeret effektivt og lokalisere aktiver, integrerede kameraer kan optage aktivets tilstand straks, og personalet kan få adgang til oplysninger om lager og værktøj i realtid ved brug af Toughbooks effektive, trådløse konnektivitet.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Muligheden for at vedligeholde din infrastruktur hvor som helst og under alle forhold
Ja, det er min udfordring

Toughbooks er det ideelle værktøj til vedligeholdelse af infrastrukturen i den offentlige forsyning. De giver dit vedligeholdelsespersonale i marken mulighed for at få forbindelse til din infrastruktur og hurtig fejlfinding, kontrollere digitale dokumenter og tegninger, bestille udskiftningsdele online og blive dirigeret hurtigt til næste job. Og alt dette kan gøres overalt og under alle forhold. Personalet kan arbejde hele dagen med batteri, i alle vejrsituationer, i skinnende sollys og har en lang række konnektivitetsmuligheder.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Skærmens synlighed
Skærmens synlighed

Når man arbejder ude i marken, kan det være et stort problem at se skærmen i solskin. Toughbooks er forsynet med den mest moderne skærmteknologi, så de fungerer perfekt selv i direkte sollys, og er udstyret med baggrundsbelysning, så man kan arbejde i mørke.

Multifunktionalitet
Multifunktionalitet

Integreret HSPA, GPS og andre formålsspecifikke moduler. De gør selv Toughbooks med den mindste formfaktor til dét mobile multifunktionelle værktøj til de mest krævende arbejdsforhold.

Pålidelighed / Holdbarhed
Pålidelighed / Holdbarhed

Selv vores mindste maskiner lever op til de udfordringer, man møder, når man arbejder i marken inden for den offentlige forsyning. Tag f.eks. Toughbooks ultramobile pc (UMPC) CF-U1. Med sine 1.060 gram kan enheden holde til fald fra 120 cm højde. Og ydermere er nogle af vores modeller helt op til IP65-kompatible mht. modstandsdygtighed over for støv og fugt¹.

¹Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen adgang til strøm
Ingen adgang til strøm

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.