Imødekom udfordringerne inden for nødtjenesten

Hvad er de væsentligste forhindringer mht. effektivitet for dit personale i frontlinjen, der redder menneskers liv og sørger for, at de kommer i sikkerhed? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Mulighed for at sikre total effektivitet uanset miljø
Ja, det er min udfordring

Du tror måske, at teknologi ikke kan bruges alle de steder, hvor i marken dit personale befinder sig. Toughbook er klar til at ændre din opfattelse. Konnektivitet af militær standard, holdbarhed, pålidelighed og ydelse betyder, at de er klar til at tage med dér, hvor du ønsker det, hvilket maksimerer produktiviteten for hele personalet.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Adgang til programmer og data i realtid under de mest udfordrende forhold
Ja, det er min udfordring

Toughbook fungerer dér, hvor andre teknologier ikke kan følge med. Så nu kan dit personale i marken få adgang til de data og programmer, de har brug for, når de konfronteres med de mest barske miljøer og kritiske situationer, i et digitalt og forbedret format. De mange forskellige skærmstørrelser og formfaktorer betyder, at de kan klare kravene fra arbejdet i marken inden for nødtjenesten og den styrke, de har, giver dem mulighed for at håndtere selv den mest komplekse, tekniske dokumentation.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Behov for korrekt skade- eller patientdiagnose
Ja, det er min udfordring

Hurtig vurdering af en situation og konstant kontakt med alle nødvendige, understøttende tjenester eller centralt opbevarede data kan være et spørgsmål om liv eller død i forbindelse med nødtjenester.

Det gælder dog ikke for Toughbook. Takket være konnektivitet i verdensklasse, kan adgangen til fjerndata og systemer opretholdes, uanset situationen eller hvor dit team befinder sig. Enestående holdbarhed og modstandsdygtighed under barske forhold betyder, at data og planer altid kan deles, hvis der er behov for det. Endelig betyder funktioner som f.eks. GPS, feltkameraer, HSDPA og programspecifikke moduler, at en Toughbook kan udføre en række funktioner, der normalt kræver adskillige individuelle enheder.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Skærmens synlighed
Skærmens synlighed

Når man arbejder ude i marken, kan det være et stort problem at se kærmen i solskin. Toughbooks er forsynet med den mest moderne skærmteknologi, så de fungerer perfekt selv i direkte sollys, og er udstyret med baggrundsbelysning, så man kan arbejde i mørke.

Multifunktionalitet
Multifunktionalitet

Integreret HSPA, GPS og andre formålsspecifikke moduler. De gør selv Toughbooks med den mindste formfaktor til dét mobile multifunktionelle værktøj til de mest krævende arbejdsforhold.

Pålidelighed / Holdbarhed
Pålidelighed / Holdbarhed

Selv vores mindste maskiner lever op til de udfordringer, man møder, når man arbejder i marken inden for dit område. Tag f.eks. Toughbooks ultramobile pc (UMPC) CF-U1. Med sine 1.060 gram kan enheden holde til fald fra 120 cm højde. Og ydermere er nogle af vores modeller helt op til IP65-kompatible mht. modstandsdygtighed over for støv og fugt¹.

¹Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.
 

Ingen adgang til strøm
Ingen adgang til strøm

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.