Farmaceutiske udfordringer afhjælpes med en Toughbook

Toughbook- og Toughpad-tablets, bærbare pc'er, 2-i-1 aftagelige og håndholdte enheder er udviklet med dine apoteksmedarbejdere i tankerne. 

Styrke. Ydelse. Produktivitet.

 

Toughbook- og Toughpad-modellerne FZ-G1, FZ-Q2 og CF-XZ6 er lette med multiberøringsskærme i HD og forskellige formfaktorer. De er ergonomisk ideelle til farmaceutiske tests.Derudover leverer de nyeste Intel®-processorer uovertruffen styrke, der håndterer selv de mest komplekse tekniske dokumenter. Hertil kommer sektorspecifikke produktivitetsfunktioner til at automatisere opgaver og reducere fejl, og du kan se frem til et højere effektivitetsniveau. 

 

 

Kontrol af krydskontaminering

Stød-, støv og vandafvisende, modeller som FZ-G1, som er modstandsdygtig for forskellige typer desinfektionsmiddel og lever op til krav for  hospitalssikkerhed. Toughbook- og Toughpad-enhederne er perfekte til miljøer, hvor forebyggelse af krydskontaminering og optimale hygiejnestandarder er afgørende.Og selvfølgelig eliminerer vores uafhængige notebooks og notepads og håndholdte enheder behovet for smittespredende papir, kuglepenne og bøger.

Robust mobilitet 

Den farmaceutiske sektor omfatter mange miljøer.Så effektivitet på farten bør aldrig kompromitteres.Toughbook- og Toughpad-enheder er små, lette og montérbare med indbyggede håndtag, 2-i-1 aftagelige designs og uovertruffen robusthed (nogle modeller er modstandsdygtige over for fald på op til 3 meter), og de tilbyder ikke kun problemfri mobilitet, men også uforstyrret drift.Uanset vejret, uanset laboratorie- eller testforholdene, og uanset hvor dine sælgere befinder sig.

Ubegrænset ydeevne

Toughbook- og Toughpad-enhederne tilbyder op til 28 timers batterilevetid og hot-swap-batterier, så de kan bruges samtidigt af flere apotekere, til flere vagter og til flere, lange ture.  

Databeskyttelse

Ud over adgangskodeværktøjer, Trusted Platform Mobile (TPM) og en harddisklås leveres de bærbare Toughbook- og Toughpad-løsninger med Windows Hello-login, FusionPipe-godkendelse og NetMotion Wireless, som er en software, der opretter en sikker forbindelse. 

Forbliv tilsluttet    

Fremragende trådløse tilslutningsmuligheder – takket være indbyggede serie-, LAN- og VGA/HDMI-porte – betyder uafbrudt adgang til vigtige oplysninger og meddelelser, uanset om din medarbejder tager imod ordrer, indsamler data eller har brug for at få adgang til testresultater på farten. 

 

Kontakt os

Tal med en venlig medarbejder fra Panasonic-teamet i dag for at se, hvordan robuste Toughbook- og Toughpad-enheder kan hjælpe din apotekervirksomhed med at reducere omkostningerne, øge kvaliteten og effektiviteten, optimere salgsmulighederne og tilbyde en bedre kundeservice.