Imødekom udfordringerne inden for jernbane- og den offentlige transportsektor

Hvad er de væsentligste forhindringer for, at dit personale kan være effektivt i marken? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Behov for at minimere afbrydelser i jernbanenettet
Ja, det er min udfordring

Minimering af afbrydelser i jernbanenettet har høj prioritet for jernbaneoperatørerne. Så tid og effektivitet er kritiske faktorer. Toughbook giver med deres enestående konnektivitet mulighed for at arbejde, hvor end det kræves, og deres universelle funktionalitet giver jernbaneteknikere og ingeniører mulighed for at arbejde hurtigere, mere nøjagtigt og mere produktivt end nogensinde før. Det betyder, at afbrydelser i jernbanenettet holdes på et absolut minimum.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Muligheden for at vedligeholde transportinfrastrukturen overalt og under alle forhold
Ja, det er min udfordring

Toughbook er det ideelle værktøj til vedligeholdelse af infrastrukturen i den offentlige transport. De giver dit vedligeholdelsespersonale i marken mulighed for hurtig fejlfinding, kontrollere digitale dokumenter og tegninger, bestille udskiftningsdele online og blive dirigeret hurtigt til næste job med den indbyggede GPS. Og alt dette kan gøres overalt og under alle forhold. Personalet kan arbejde hele dagen med batteri, i alle vejrsituationer, i skinnende sollys og har en lang række konnektiviteter.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Behovet for at forbedre mit vedligeholdelsespersonales effektivitet
Ja, det er min udfordring

Med Toughbooks kan arbejdsprocesser ændres fuldstændigt, hvilket giver vedligeholdelsespersonalet mulighed for at være mere produktivt. Der er adgang til dokumenter og tegninger hvor som helst, integreret GPS giver personalet mulighed for at blive dirigeret effektivt og lokalisere aktiver, integrerede kameraer kan optage aktivets tilstand straks og personalet kan få adgang til oplysninger om lager og værktøj i realtid ved brug af Toughbooks effektive, trådløse konnektivitet.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.