Imødekom udfordringerne inden for ingeniørarbejde

Hvad er de væsentligste forhindringer for, at dit personale kan være effektivt i marken? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Videregivelse af digitale oplysninger til kunder i de mest barske miljøer
Ja, det er min udfordring

Kunder inden for ingeniørindustrien ønsker korrekte, pålidelige oplysninger og svar på deres spørgsmål. De ønsker bestemt ikke at vente, mens en medarbejder ude i marken forsøger at kontakte eller muligvis endda besøge et centralt kontor. Toughbook overvinder dette problem.

Deres konnektivitet og holdbarhed giver mulighed for at give oplysninger i realtid i enhver situation. Dette medfører mere tilfredse kunder og langt mere fordelagtige projekter.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Behovet for at håndtere forsyningskæden med flere leverandører og funktioner
Ja, det er min udfordring

Det er altid en stor udfordring for virksomheder inden for ingeniørindustrien at opretholde en effektiv håndtering af forsyningskæden. Data og applikationer opbevares forskellige steder, korrekte oplysninger mht. kontakt med disse forskellige leverandører er ikke lette at få adgang til, og deling af integrerede planer og viden er altid vanskelig.

Det gælder dog ikke for Toughbook. Takket være konnektivitet i verdensklasse kan adgangen til utallige data og systemer opretholdes, uanset hvor din medarbejder befinder sig i marken. Enestående holdbarhed og modstandsdygtighed under barske forhold betyder, at data og planer kan deles, uanset hvor kontakten foretages. Endelig betyder funktioner som f.eks. GPS, feltkameraer, HSDPA og programspecifikke moduler, at en Toughbook kan udføre en række funktioner, der normalt kræver adskillige individuelle enheder.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Muligheden for at få adgang til og bearbejde data og tegninger elektronisk i marken
Ja, det er min udfordring

Toughbook arbejder dér, hvor andre teknologier ikke kan følge med. Nu kan dit personale ude i marken få adgang til de data og tegninger, som de har brug for, når de er på stedet, i et digitalt og forbedret format. Det store udvalg af skærmstørrelser og formfaktorer betyder, at de kan klare kravene fra CAD-arbejdet i marken, og den styrke de har, giver dem mulighed for at håndtere selv den mest komplekse, tekniske dokumentation.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Skærmens synlighed
Skærmens synlighed

Når man arbejder ude i marken, kan det være et stort problem at se skærmen i solskin. Toughbooks er forsynet med den mest moderne skærmteknologi, så de fungerer perfekt selv i direkte sollys, og er udstyret med baggrundsbelysning, så man kan arbejde i mørke.

 

 

Multifunktionalitet
Multifunktionalitet

Integreret HSPA, GPS og andre formålsspecifikke moduler. De gør selv Toughbooks med den mindste formfaktor til dét mobile multifunktionelle værktøj til de mest krævende arbejdsforhold.

Pålidelighed / Holdbarhed
Pålidelighed / Holdbarhed

Selv vores mindste maskiner lever op til de udfordringer, man møder, når man arbejder i marken inden for bygge- og anlægsindustrien. Tag f.eks. Toughbooks ultramobile pc (UMPC) CF-U1. Med sine 1.060 gram kan enheden holde til fald fra 120 cm højde. Og ydermere er nogle af vores modeller helt op til IP65-kompatible mht. modstandsdygtighed over for støv og fugt¹.

¹Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen adgang til strøm
Ingen adgang til strøm

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.