Imødekom udfordringerne inden for forsvarsindustrien

Hvad er væsentligste forhindringer for dine bevæbnede styrkers effektivitet? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Mulighed for at sikre total effektivitet uanset miljø
Ja, det er min udfordring

Du tror måske, at teknologi ikke kan bruges alle de steder, hvor dit personale i marken opholder sig. Toughbook er klar til at ændre din opfattelse. Konnektivitet af militær kvalitet, holdbarhed (MIL-STD 810G*), pålidelighed og ydelse betyder, at de kan medbringes der, hvor du ønsker det, hvilket maksimerer produktiviteten for hele personalet.

*Testet af nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. den amerikanske MIL-STD 810G.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Behov for korrekt styring af aktiver og logistisk organisation
Ja, det er min udfordring

Det er altid en stor udfordring inden for produktionssektoren at opretholde effektiv håndtering af aktiver og logistik. Data og programmer opbevares på forskellige steder, korrekte oplysninger mht. produktion er ikke lette at få adgang til og holde styr på, hvem og hvad der befinder sig hvor, er utroligt svært.

Det gælder dog ikke for Toughbook. Takket være konnektivitet i verdensklasse kan adgangen til utallige data og systemer opretholdes, uanset hvor dine aktiver og dit personale befinder sig. Enestående holdbarhed og modstandsdygtighed under barske forhold betyder, at data og planer altid kan deles, hvis der er behov for det. Endelig betyder funktioner som f.eks. GPS, feltkameraer, HSPA og programspecifikke moduler, at en Toughbook kan udføre en række funktioner, der normalt kræver adskillige individuelle enheder.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Adgang til programmer og data i realtid under de mest udfordrende forhold
Ja, det er min udfordring

Toughbook fungerer dér, hvor andre teknologier ikke kan følge med. Så nu kan dit mobile personale få adgang til de data og programmer, de har brug for, når de står over for de mest barske miljøer, i et digitalt og forbedret format. De mange forskellige skærmstørrelser og formfaktorer betyder, at de kan klare kravene til mobilt arbejde inden for produktionssektoren, og deres styrke giver dem mulighed for at håndtere selv den mest komplekse, tekniske dokumentation.

*Testet af nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. den amerikanske MIL-STD 810G

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Skærmens synlighed
Skærmens synlighed

Når man arbejder ude i marken, kan det være et stort problem at se skærmen i solskin. Toughbooks er forsynet med den mest moderne skærmteknologi, så de fungerer perfekt selv i direkte sollys, og er udstyret med baggrundsbelysning, så man kan arbejde i mørke.

Multifunktionalitet
Multifunktionalitet

Integreret HSPA, GPS og andre formålsspecifikke moduler. De gør selv Toughbooks med den mindste formfaktor til dét mobile multifunktionelle værktøj til de mest krævende arbejdsforhold.

Pålidelighed / Holdbarhed
Pålidelighed / Holdbarhed

Selv vores mindste maskiner lever op til de udfordringer, man møder, når man arbejder i marken inden for dit område. Tag f.eks. Toughbooks ultramobile pc (UMPC) CF-U1. Med sine 1.060 gram kan enheden holde til fald fra 120 cm højde. Og ydermere er nogle af vores modeller helt op til IP65-kompatible mht. modstandsdygtighed over for støv og fugt¹.

¹Testet af et nationalt, uafhængigt tredjepart testlaboratorium iht. IEC 60529 afsnit 13.4, 13.6.2, 14.2.5 og 14.3.

Ingen adgang til strøm
Ingen adgang til strøm

Toughbooks har et nydesignet batteri og et specialtilpasset strømstyringssystem. Det giver op til 8 timers driftstid ved en enkelt batteriopladning.