Imødekom udfordringerne inden for detailhandlen

Hvad er de væsentligste forhindringer for, at dit personale kan være effektivt i marken? Og hvordan kan Toughbook hjælpe dig med at overvinde disse?

Klik på mulighederne nedenfor, og se hvilke løsninger, vi kan tilbyde…

Salgsmiljøer i marken
Ja, det er min udfordring

Kunder inden for detailindustrien ønsker korrekte, pålidelige oplysninger og svar på deres spørgsmål. De ønsker helt sikkert ikke at vente, mens en salgsmedarbejder med base ude i marken forsøger at kontakte eller muligvis endda besøge et centralt kontor. Toughbook overvinder dette problem.

Deres konnektivitet og holdbarhed giver mulighed for at give oplysninger i realtid, i enhver situation. Dette medfører mere tilfredse kunder og langt mere fordelagtige arbejdsprocesser.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Muligheden for at få adgang til forretningskritiske data i alle situationer
Ja, det er min udfordring

Toughbook fungerer der, hvor andre teknologier ikke kan følge med – hvilket er ideelt for en masse miljøer, hvor personale inden for detailhandlen arbejder. Nu kan dit personale i marken få adgang til de data, som de har brug for, når de er udenfor, i et køle-/frysehus eller i en salgssituation, i et digitalt og forbedret format. Rækken af skærmstørrelser og formfaktorer betyder, at de kan klare kravene fra arbejdet inden for detailhandlen ude i marken og den styrke, de har, giver dem mulighed for at håndtere selv den mest komplekse, tekniske dokumentation.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.

Intelligent levering
Ja, det er min udfordring

Internettet og lean-forsyningskæden har ændret detailhandlen, sådan at det eneste tidspunkt, hvor dit personale møder dine kunder, ofte er ved døren. Toughbook giver dig mulighed for at udnytte denne værdifulde detailmulighed fuldt ud.

Fordi Toughbook er designet til at kunne bruges alle steder, er de ideelle til dette nye salgsmiljø. Du kan give bedre kundeservice ved at give dit mobile personale optimal it-adgang. Kundetilfredsheden forbedres, og der er yderligere salg pr. besøg.

Derudover gør integrationen af enheder som f.eks. GPS og stregkodescannere i Toughbook din levering og salgspersonalet ude i marken meget mere produktivt. Rejsetider reduceres, og flere kunder kan betjenes pr. dag.

Vil du vide mere? Tal med en Toughbook specialist her og nu.